Людмила Барбір будує для них з Русланом Сенічкіним будинок в Карпатах: для нового життя — нове гніздечко

Людмила Барбір вкрай рідко дозволяє журналістам дізнаватися в неї про деталі її життя поза телевізійними камерами. Усе необхідне вона розкаже сама, а інше не дізнається ніхто. Але пресі вдалося дізнатися, що Людмила обзавелася будинком в Карпатах.

Ще минулого року відома українська телеведуча, зірка плюсів Людмила Барбір розповіла, що у неї є дача у Карпатах. 16 жовтня в ефірі програми “Світське життя” знаменитість поділилася, що новосілля святкувати буде не скоро, оскільки вона ще не закінчила ремонт.

Людмила Барбір має дачу в Карпатах

Людмила Барбір
Людмила Барбір придбала будинок в Карпатах

Так, тележурналістка навіть і не думає про життя в горах, адже будівля не готова до заселення, і ніяк не може служити повноцінно. За словами знаменитості, ремонту там ще непочатий край, і зупинити його неможливо.

Телеведуча обрала це місце не просто так, адже обожнює життя в горах. Варто відмітити, що хобі та захоплення своєї подруги розділяє і її колега Руслан Сенічкін. Навколо дуету вже давно пліткують про можливі романтичні ноти у їхніх стосунках.

Але зірки наполягають на міцній дружбі. Разом вони подорожують, відпочивають і точно разом навідуватимуться на дачу. Адже їх поєднує не просто професійна діяльність, Людмила та Руслан вже наче сім’я. А Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв лише доповнюють цю ідеально картину. Можна сказати, що продюсери ранкового шоу віднайшли свою формулу успіху.

Руслан Сенічкін і Людмила Барбір
Людмила Барбір придбала будинок в Карпатах. На світлині телеведуча разом з партнером Русланом Сенічкіним

До речі, відомий український ведучий тревел-шоу Дмитро Комаров також придбав землю в Карпатах. Втім, сусідами їм точно не бути. З випуску стало відомо і про те, що Людмила буде жити в Чернівецькій області, а Дмитро у Верховині. І не відміну від прекрасної Барбер Комаров навіть не почав будувати свою дачу.

Схожі статті