Чому доньки Віри Брежнєвої не люблять Костянтина Меладзе: Сара та Соня постійно шукають зв’язку з батьком Кіперманом

Дружина Костянтина Меладзе, екс-віагрянка Віра Брежнєва, до офіційного шлюбу з продюсером встигла двічі стати мамою. Першу доньку вона народила від свого першого кохання, з яким зустрічалася ще до музичної кар'єри. Молодша дівчинка з'явилася на світ у шлюбі з бізнесменом Кіперманом.

Екс-солістка гурту “ВІА Гра”, яка була в складі легендарного “золотого складу” колективу, Віра Брежнєва зараз називає себе абсолютно щасливою людиною. В неї є улюблена робота — після гурту вона розпочала сольну кар’єру — кохана людина поряд, вона прекрасно виглядає, а також має двох улюблених доньок.

Старшу Соню жінка народила ще початку зіркового шляху. Тоді Віра, справжнє прізвище якої Галушка, жила у провінційному українському містечку та після медичного училища працювала на місцевому заводі. В неї був коханий чоловік, з яким майбутня співачка була в громадянському шлюбі. Саме він і став батьком першої дитини Віри. Зараз дівчинка не спілкується з татом, власне як і сама артистка з колишнім.

Віра Брежнєва з доньками
Віра Брежнєва з доньками

У 2006-му Брежнєва вийшла заміж за дніпровського мільйонера Михайла Кіпермана, заради якого покинула “ВІА Гру” — говорять, що чоловік строго ставився до дружини та затверджував самостійно її концерті костюми, втручався у сценарії кліпів. Кіперману співачка подарувала доньку Сару, а старша Соня також взяла його прізвище та наладила теплі батьківські стосунки з вітчимом.

Хоча сама Віра зараз щаслива у другому шлюбі та абсолютно не підтримує зв’язку з колишнім, її доньки продовжують спілкуватися з Михайлом. З новим маминим коханим, продюсером Костянтином Меладзе, у них менш дружні стосунки — вони просто поважають його.

Сара Кіперман з татом
Сара Кіперман з татом

Дівчата також не підтримують стосунків з дітьми Меладзе від першого шлюбу. Колишня дружина продюсера та композитора Яна Сумм зізнається, що вона й сама проти спілкування її дітей з Вірою та її доньками.

Схожі статті