Вагітна Руслана Лижичко готує дитячу для первістка: житиме в еко-домі з підземним басейном і зимнім садом

Вагітна Руслана Лижичко нещодавно натякнула на майбутнє поповнення в родині. Немаленький вік співачки посприяв тому, що її фанати вже зневірилися у можливості її материнства, але артистка не припиняє інтригувати публіку неодноднозначними натяками та історіями.

Відома українська співачка Руслана Лижичко володіє унікальним будинком, який розташований у передмісті у селі Лісники і оцінюється у 500 тисяч доларів. Унікальність цієї будівлі пояснюється головним чином екологічними джерелами енергії. На подвір’ї маєтку знаходиться вітрогенератор, а на даху сонячні батареї.

Де Руслана Лижичко виховуватиме первістка

Де Руслана Лижичко виховуватиме свого первістка

Інтер’єру та екстер’єру виконані у стилі модерн. У розпорядженні артистки знаходиться літній сад, зимовий сад, підземний басейн, який доступний у будь-яку пору року, звукозаписуюча студія, спорт-кімната та багато зручностей.

Усередині заміський будинок теж витриманий в модерному стилі – кімнати світлі і просторі, великі вікна створюють відчуття свободи. Інтер’єр витриманий в білих відтінках, а деякі локації навіть підтримують управління по типу розумний дім, тобто можуть регулюватися через пульт за допомогою штучного інтелекту.

Де Руслана Лижичко виховуватиме свого первістка

Варто відмітити, що у співачки багато улюбленців. Свого часу Руслана побоялася народжувати дітей, адже була зайнята кар’єрою та намагалися встановити фінансову стабільність. Зараз вона повністю готова до поповнення в родині. Руслана довгий час булася за щастя стати мамою, і ось наприкінці 2021-го вона заявила на всю Україну, що ця мрія скоро втілиться в життя.

Зважаючи на відсутність у співачки живота цілком імовірно, що пара вдалася до процедури ЕКЗ. Сподіватимемося, що артистка приведе у свій розкішний маєток донечку або синочка, і реалізується, як матір.

Схожі статті