Ольгу Мартиновську може посунути інша: як виглядає колишня Ектора Хіменеса-Браво, яку він познайомив з мамою

Навколо особистого життя головного судді кулінарного шоу "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво ходить безліч чуток. Особливо після того, як в мережі заговорили про його роман з колегою по знімальному майданчику Ольгою Мартиновською. Та вона не єдина українка, яка підкорила серце палкого колумбійця.

В Україні Ектор Хіменес-Браво не лише подубував прибутковий бізнес і здобув медійний успіх, а й зустрів своє кохання. Першою дівчиною, котру кулінар офіційно представив публіці, звуть Анна Тягун. Попри 19-річну різницю у віці, суддя “МастерШеф” зробив обраниці пропозицію руки та серця, на яку вона відповіла згодою.

Ектор Хіменес-Браво та його колишня Анна Тягун

Ектор встиг познайомити Анну з мамою, заради чого він разом з нею прилетів до себе на батьківщину в Колумбію. Фанати вже не могли дочекатися пишного весілля, як в один момент пара перестала викладати спільні фото в соцмережах.

Ектор Хіменес-Браво познайомив кохану з мамою
Ектор Хіменес-Браво познайомив кохану з мамою

Виявилося, що вони розійшлися, а причиною цього стала надмірна публічність, до якої дівчина шеф-кухаря була не готова. Вона поставила йому ультиматум – або стосунки, або телебачення, яке вже стало для нього життям і покликанням, тож вибір Хіменес-Браво зробив не на її користь.

Розрив видався для Ектора болісним, тому після цього він прийняв для себе рішення більше не демонструвати особисте життя широкому загалу. Втім, схоже, що з новим коханням все змінилося. Нещодавно кулінар зізнався шанувальникам, що у нього з’явилася дівчина, особистість якої він розкривати не готовий. Лише на одному спільному фото обраниця Хіменеса-Браво позувала разом з ним в повний зріст, однак зі спини.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою
Ектор-Хіменес Браво показав свою дівчину, яка може бути Ольгою Мартиновською

Тим не менш, безліч коментаторів побачили в жінці зовнішні риси Ольги Мартиновської. Не дивлячись на те, що до цього їй приписували роман з іншим колегою по “МастерШеф” – Володимиром Ярославським, вона підтвердила, що їх з Ектором дійсно розсекретили. Згодом дізнаємося продовження цього любовного трикутнику.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.