|
19.10.2021 14:47

Людмила Барбір вперше показала маму: сучасна вродлива жінка, яка вже має зятя, і це не Руслан Сенічкін

Як і її колеги по студії, Людмила Барбір мало говорить про особисте життя. Про її коханого чоловіка майже нічого не відомо, окрім того, що він працює тренером по дзюдо. На відміну від звиклих до шоу-бізнесу чоловіків, як Андрій Дикий, благовірний телеведучої не з’являється у неї в студії і не дає інтерв’ю. Теж саме стосується і батьків зірки, які вкрай рідко стають об’єктами обговорень в пресі.

Людмила Барбір показала маму

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, на якій Людмила постала разом зі своєю матір’ю. Жінки виявилися дуже схожими одна на одну. Більш того, Марія Михайлівна стильно вдягнута і відчувається, що вона слідкує за трендами.

Теж саме про неї розповіла і сама телеведуча. У своїй публікації вона повідала, що її мама встигає за новинками і постійно слідкує за тенденціями. Додатки у смартфонах для неї, як рідні, а тренди — привід порадіти.

Варто відмітити, що навіть у публікації присвяченій її найближчій людині, вона згадала і свою роботу, з якою ніяк не може розстатися. Можливо тому, що у студії вона бачиться з Русланом Сенічкіним? Неможливо не відзначити те, як Людмила та її партнер досі наполягають на тому, що вони просто кращі друзі. Зірки разом відпочивають, ходять на філіжанку кави і просто обожнюють компанію одне одного. А їхнім фанатам залишається лише сподіватися, що Людмила та Руслан зрозуміють, наскільки вони красива пара.