Тіна Кароль показала зворушливе фото з сином: Веніамін до мурашок став схожим на батька і переріс маму

Тіна Кароль у дуже молодому віці лишилася на руках з дитиною сама. Тривалий час ніхто не бачив, як же росте син Євгена Огіра. Та зараз артистка, яка так пишається дитиною, з гордістю публікує знимки нащадка. Син з роками став справжньою копією батька.

У цьому світі їх двоє – Тіна та Веня. Ось така маленька родина у легендарної поп-діви. Звісно, вона мріяла, аби і коханий одужав, і донечка з’явилася. Та на долю не скаржиться, а радіє кожній миті, проведеній з дитиною.

Тіна Кароль показала зворушливе фото з сином

Веніамін вже підліток. Юнак більшість свого часу проводить закордоном. Ще у 6 років мама відправила його навчатися до Британії. Попри розлуку з найріднішою людиною, Веня все ж таки зміг вкоренитися у чужій країні. Проте, мама сина не забуває, а намагається урвати хоч тиждень у своєму щільному графіку аби хлопець не почувався самотнім.

Тіна Кароль показала зворушливе фото з сином

Цікаво, що юний син Огіра має на маму великий вплив. Завдяки тому, що весь навчальний рік він проводить в Англії, вдома з Тіною він також, по старій звичці, дивиться іноземною мовою фільми та серіали. Кароль не раз згадувала, що виконуючи з Венею домашні завдання також вчиться паралельно.

Та не навчання єдиним живе ця родина. Нещодавно поп-діва показала дуже милі світлини та відео з підрослим сином. Хлопець вже дійсно наздоганяє тата за зростом, а мама лише цьому приємно дивується.

На кого більше схожий юний Веніамін?

Це питання дуже полюбляють ставити Тіні різні журналісти. Кароль завжди мрійливо говорить, що син її сильно успадкував. Втім, співачка з радістю говорить, що бачить багато спільного з його татом.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль показала зворушливе фото з сином

Нагадаємо, що Євгена Огіра не стало у 2013 році, коли дитині було всього 5 років. Чоловік тривалий час боровся з раком шлунку. Перемоги не вдалося. Згодом Тіна по-філософськи сказала, що онкологія – гуманна хвороба, адже дає змогу попрощатися з близькими.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.