|
19.10.2021 17:48

Тіна Кароль показала зворушливе фото з сином: Веніамін до мурашок став схожим на батька і переріс маму

У цьому світі їх двоє – Тіна та Веня. Ось така маленька родина у легендарної поп-діви. Звісно, вона мріяла, аби і коханий одужав, і донечка з’явилася. Та на долю не скаржиться, а радіє кожній миті, проведеній з дитиною.

Тіна Кароль показала зворушливе фото з сином

Веніамін вже підліток. Юнак більшість свого часу проводить закордоном. Ще у 6 років мама відправила його навчатися до Британії. Попри розлуку з найріднішою людиною, Веня все ж таки зміг вкоренитися у чужій країні. Проте, мама сина не забуває, а намагається урвати хоч тиждень у своєму щільному графіку аби хлопець не почувався самотнім.

Тіна Кароль показала зворушливе фото з сином

Цікаво, що юний син Огіра має на маму великий вплив. Завдяки тому, що весь навчальний рік він проводить в Англії, вдома з Тіною він також, по старій звичці, дивиться іноземною мовою фільми та серіали. Кароль не раз згадувала, що виконуючи з Венею домашні завдання також вчиться паралельно.

Та не навчання єдиним живе ця родина. Нещодавно поп-діва показала дуже милі світлини та відео з підрослим сином. Хлопець вже дійсно наздоганяє тата за зростом, а мама лише цьому приємно дивується.

На кого більше схожий юний Веніамін?

Це питання дуже полюбляють ставити Тіні різні журналісти. Кароль завжди мрійливо говорить, що син її сильно успадкував. Втім, співачка з радістю говорить, що бачить багато спільного з його татом.

Тіна Кароль показала зворушливе фото з сином

Нагадаємо, що Євгена Огіра не стало у 2013 році, коли дитині було всього 5 років. Чоловік тривалий час боровся з раком шлунку. Перемоги не вдалося. Згодом Тіна по-філософськи сказала, що онкологія – гуманна хвороба, адже дає змогу попрощатися з близькими.