Бебі-бум затримується: коли народять вагітні Настя Каменських, Наталія Могилевська, Руслана Писанка та інші

Ставати чи не ставати батьками – це особиста справа кожної людини, проте життя знаменитостей нерозривно пов'язане з публічністю, що вимагає від них певної відкритості у спілкуванні з фанатами. Тож як Настя Каменських, Наталія Могилевська та інші зіркові красуні відповідають на питання, чому досі не завели дітей?

Більшість артистів українського шоу-бізнесу вже давно пізнали радість батьківства, але героїні нашої сьогоднішньої добірки ставати мамами не поспішають.

Руслана Писанка

Вже майже 56-річна телеведуча і акторка Руслана Писанка за своє життя не народила дітей, а зараз вважає, що про материнство вже пізно думати. Мовляв, цим треба було займатися років 20 назад, однак своє кохання зірка на той момент ще не зустріла.

Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков
Чоловік Руслани Писанки

Настя Каменських

Дружина Потапа є однією з тих, кого найчастіше підозрюють у цікавому положенні. Чи не кожен день у ЗМІ можна побачити в заголовках вагітну Настю Каменських, як і у коментарях під фотографіями співачки у соцмережах.

Нещодавно майбутнє поповнення в зірковій родині прокоментував Потап, який сказав, що вони насправді дуже хочуть дітей і чекають, коли вищі сили дадуть їм це зробити.

Вагітна Настя Каменських повернулася з відпочинку до України з великим животом
Вічно вагітна Настя Каменських мріє ощасливити Потапа

Руслана Лижичко

Переможниця “Євробачення” Руслана Лижичко щаслива у шлюбі з коханим вже 25 років, але батьками пара досі не стала. Співачка пояснювала це шаленим ритмом життя, проте нещодавно вона вперше відкрито натякнула на ймовірну вагітність. Більше того, у хрещені мами до Руслани вже напросилася поп-діва Ірина Білик, тож фанатам залишається тільки чекати.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Чоловік Руслани Лижичко

Наталія Могилевська

На рахунку Наталі Могилевської не один бурхливий роман і два шлюби, однак спадкоємців у неї не з’явилося попри її любов до дітей. Ведуча “Світського життя” Катя Осадча одного разу прямо запитала в артистки, чи збирається вона взагалі народжувати. Могилевська відповіла, що материнство прийде в її життя тоді, коли до цього буде готове її серце.

Наталія Могилевська прокоментувала своє материнство
Наталія Могилевська прокоментувала своє материнство

Схожі статті