Дзідзьо вперше прокоментував стосунки з екс-дружиною Славією після розлучення: “Маємо вирішити одне питання”

Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо, у квітні 2021 року шокував своїх прихильників новиною про розлучення з дружиною Ярославою, яка виступає на сцені під псевдонімом SLAVIA. Як зізнався артист, він до сих пір підтримує теплі стосунки з колишньою.

Особисте життя лідера гурту DZIDZIO Михайла Хоми, який виступає під однойменним псевдонімом, ніколи не було на слуху в його прихильників. Чоловік завжди привертав до себе увагу неординарними нарядами, густою накладною бородою, дивними та дещо жартівливими текстами пісень та смішними сюжетами відеокліпів.

Про його дружину, співачку Славію, почали говорили навесні цього року, коли пара оголосила про розлучення. Разом артисти прожили з 2013 року, і обоє були впевнені, що вони один для одного – кохання усього життя. Ярослава відверто розповідала, що в стосунках з Михайлом проводила паралель з її бабусею та дідусем, адже їй звали Михайлиною та Ярославом. Вони прожили разом довгі та щасливі роки. Дівчина гадала, що це знак, який і їй пророкує яскраве подружнє життя.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Дзідзьо та його колишня дружина Славія

Після розлучення зіркова пара залишилася, за їхніми словами, в дружніх стосунках. Хома відверто поділився, що досі телефонує колишній, адже в них залишилися певні невирішені питання один з одним.

Дзідзьо підкреслив, що ніколи не сварився з екс-коханою, а навколо їхнього розлучення просто додумали багато пліток та зайвої інформації, яка насправді є брехнею та фікцією.

“Я ніколи з нею (Славією) і не сварився, просто деякі люди розкрутили з цього, бо їм так було вигідно. Запросили Славу, щоб вона там наговорила та прокоментувала, те що не треба. Це нечесні люди”, – поділився ці своїми прихильниками Михайло.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Дзідзьо та його колишня дружина Славія

Зараз колишнє подружжя підтримує теплі стосунки, обидва зізнаються, що вони поважають один одного та бажають знайти кохану половинку та побудувати міцне сімейне життя вже з новими партнерами.

Схожі статті