Анастасія Приходько вперше показала свого чоловіка публіці: високий красень з упевненим спокійним поглядом

34-річна Анастасія Приходько не часто показує свого чоловіка прихильникам та підписникам у соціальних мережах, тож рідкісні кадри з ним завжди викликають ажіотаж. Співачку та її обранця, якого звати Олександром, називають надзвичайно гарною та гармонічною парою.

Анастасія Приходько не часто балує своїх прихильників подробицями особистого життя. Однак одне співачка стверджує точно: зараз вона надзвичайно щаслива та кохана з улюбленою людиною поряд.

Першим чоловіком виконавиці був абхазький бізнесмен Нурі Кухілава, йому Приходько подарувала доньку Нану. Цей шлюб проіснував усього три роки. Причини розлучення пара не афішувала, однак за декілька місяців після розриву стосунків, того ж 2013-го, Анастасія вийшла заміж вдруге за приватного підприємця на ім’я Олександр.

Анастасія Приходько з першим чоловіком
Анастасія Приходько з першим чоловіком

Своє друге кохання співачка афішує досить рідко. Але, як розповідає сама жінка, це скоріше вибір чоловіка, ніж її власний. Він сам не любить з’являтися на публіці та позувати для камер під час інтерв’ю, рідко його можна побачити і в соціальних мережах зіркової дружини.

Як виявилося, подружжя знайоме ще з дитинства. Чоловік на три роки старший за Настю. Усі ці роки вони підтримували товариські стосунки, аж поки не зрозуміли, що між ними вже давно зародилося кохання. У 2015-му артистка подарувала своєму обранцю сина Гордія.

Як виглядають діти Анастасії Приходько
Як виглядають діти Анастасії Приходько

Часом таємничий чоловік виконавиці дозволяє опублікувати спільні фото з ним. Одну з таких Приходько показала своїм підписникам в особистому блозі:

“Ти моя опора, мій янгол-охоронець. Завжди і у всьому моя підтримка! У всіх моїх ідеях фікс, коли я з палаючими очима біжу “поперед батька самі знаєте куди”, — написала щаслива артистка.

Анастасія Приходько вперше показала свого чоловіка публіці
Анастасія Приходько вперше показала свого чоловіка публіці

Також Анастасія підкреслила, що це фото, зроблені крадькома на телефон. На них її коханого практично не помітно, але вона все рівно обожнює ці фото.

Схожі статті