Таємно народила хлопчика? Камалія виклала фото з дня народження синочка: “Рости здоровеньким і щасливим”

Відома українська співачка і власниця титулу "Місіс Світу 2008" Камалія виховує двох донечок-двійнят у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Але несподівано для шанувальників зірка опублікувала фото з дня народження маленького хлопчика, якого назвала синочком.

Камалія довго та вперто шла до того, щоб нарешті стати мамою. Вона дуже мріяла про дітей, однак завагітніти їй не вдавалося довго. Коханий чоловік, Мохаммад Захур, намагався підтримати безутішну дружину, як тільки міг. Зрештою, роки походів по лікарям не виявилися марними – у 2013 році співачка народила донечок Арабеллу і Мірабеллу. Для неї вони первістки, тоді як Захур має ще двох дорослих дітей від першого шлюбу.

Щасливі батьки забезпечують дівчат усім найкращим – сестри-двійнята навчаються в Міжнародній британській школі, де рік навчання однієї дитини коштує близько 20 тисяч доларів. Крім того, спадкоємиці зіркової родини займаються музикою, кінним спортом, гімнастикою і плаванням. За словами артистки, все це їм подобається і вони нічого не хочуть кидати, тож така зайнятість непримусова.

Родина Камалії
Родина Камалії та Мохаммада Захура

Про наступне поповнення Камалія не піднімає розмов, принаймні в публічному полі, адже окрім Арабелли і Мірабелли в їхньому домі ціла зграя домашніх тварин, яким теж треба приділяти увагу. Втім, нещодавно знаменитість поділилася у соцмережі щасливими фото з першого дня народження синочка, як вона написала сама.

Виявилося, синочок не їхній з Захуром, а близьких друзів пари – дизайнерки Олени Бернацької та її чоловіка бізнесмена Дем’яна Пульчева:

“Дамірчику, рости здоровеньким і щасливим!”, – звернулася Камалія до іменинника.

Серед відомих гостей на святі дитини були присутніми поп-діва Ірина Білик,  скрипалька Ассія Ахат. І хоча Камалія теж була запрошеною гостею, а не зіркою на замовлення, вона порадувала всіх присутніх власним виступом.

Ірина Білик, Ассія Ахат і Камалія на дні народження маленького Даміра
Ірина Білик, Ассія Ахат і Камалія на дні народження маленького Даміра

Більше цікавого про особисте життя найбагатшої співачки України дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті