Ектор Хіменес-Браво привів свою маму на МастерШеф: як виглядає майбутня свекруха Ольги Мартиновської (ФОТО)

Шанувальники суддів шоу "МастерШеф" бурхливо обговорюють стосунки Хіменеса-Браво і Мартиновської. В кадрі зірки не давали жодного натяку на більш ніж робочі стосунки, однак деякі їхні фото у соцмережах змінили ситуацію, а тепер до України з Колумбії прилетіла мама Ектора, яка може стати свекрухою для Ольги.

Таємницю зі свого приватного життя Ектор Хіменес-Браво зробив після того, як у минулих стосунках обпікся тим, що ділився ними з публікою. Його колишня наречена була не готова до уваги преси до себе, тому зрештою поставила перед кулінаром ультиматум – або вона, або телебачення. Очевидно, що вибір був зроблений не на її користь.

З того самого моменту Ектор прийняв для себе рішення більше не виносити особисте широкому загалу, але не все так однозначно.

Нове кохання Ектора Хіменеса-Браво

Схоже, нові почуття по-справжньому окрилили кулінара, адже нещодавно він вперше за останні кілька років зізнався, що перебуває у серйозних відносинах. Ім’я обраниці Хіменес-Браво не розсекретив, але поділився спільним з нею фото у соцмережах.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою
Ектор-Хіменес Браво показав нову кохану

Попри те, що жінка стояла до камери спиною, коментатори одразу ж побачили в ній Мартиновську. Та й сама вона спростовувати чутки про роман з Ектором не стала, а навпаки публічно підтвердила.

Майбутня свекруха Ольги Мартиновської

Відволікти пліткарів від обговорення особистого життя шеф-кухаря змогла лише його мама, яка прилетіла до зіркового сина з Колумбії. Про це Хіменес-Браво розповів на своїй сторінці в Інстаграм.

Ектор похвалився перед фоловерами світлиною з мамою, а у дописі поділився дитячими спогадами про неї. За словами кулінара, вона була суворою, але все робила з любов’ю. Зараз він вдячний їй за те, якого успіху досяг, адже саме мама показала йому, як треба працювати заради мети.

“Мама жила зі мною в Канаді, я зробив їй резиденство там. Але потім я почав їздити по всьому світу і мама не могла постійно бути зі мною, а в Канаді одна залишатися не хотіла. Так вона повернулася в Колумбію до моїх брата і сестри. А сьогодні вона зі мною в Україні, і на нас чекають насичені дні разом, вона зі мною навіть на зйомках на МастерШеф!”, – написав Ектор.

Коментатори не скупилися на компліменти жінці, з якими важко сперечатися – вона чудово виглядає у свої немолоді роки.

Схожі статті