Ведуча “Твій день” Стася Ровінська на всю країну засвітила вагітний живіт – Сніжана Єгорова стане бабусею

Ведучі телеканалу "1+1" славляться своїми сімейними цінностями та майже кожна зірка "плюсів" має родину. Є там і багатодітні знаменитості такі, як Катя Осадча, але особливу цікавість глядачів приковують нові обличчя. У фокусі уваги опинилася ведуча Стася Ровінська.

Знамениті жінки попри свою славу та кар’єру все одно прагнуть реалізувати себе у материнстві. Якою б славою та популярністю вони не користувалися б, все одно ніжність та любов до діток перемагає. Нещодавно своїх прихильників порадувала світлиною з вагітним животиком молода амбітна ведуча Стася Ровінська, яку ви можете знати завдяки шоу “Твій день”.

Ніжна сукня кольору фуксії прикрашає її об’ємну талію, колеги по проєкту у захваті від артистки при надії. Втім живіт виявився накладним.

Стася Ровінська: впливова мама та карколомна кар’єра

Багато українців дізналися про Стасю, справжнє ім’я якої Анастасія, завдяки інфортеймент шоу “Твій день”. Втім, її кар’єра розпочалася ще у 2001, коли 9-ти річна дівчинка зіграла свою першу роль у легендарному серіалі “День народження Буржуя”. Після такого дебюту Ровінська припинила зйомки і стала перед камерою вже у більш свідомому віці. У 2011 їй дісталася епізодична роль у картині “Ластівчине гніздо”. Загалом і в інших фільмах їй давали непровідних персонажей.

Піти на телебачення сам Бог велів дівчині. Вона – старша донька популярної ведучої Сніжани Єгорової. Народилася вона у першому шлюбі зірки з музичним режисером Семеном Горовим. Все життя прожила у Києві. Знайома з екс-чоловіком своєї мами – Антіном Мухарським. Разом з ненькою виховувала молодших братів та сестер.

П'ятеро дітей Сніжани Єгорової
П’ятеро дітей Сніжани Єгорової

Сама ж артистка стала також багатодітною мамою. У неї трійко карапузів, але дітки поки дуже маленькі. Старшому синочку Евану – 7 років, а молодшій Еммі лише рік. Родину зірка вважає своїм головним надбанням та найбільшою цінністю.

Схожі статті