Ольга Сумська натякнула, що ремонт мамі має робити не вона, а сестра Наталія: “Їй легше, вона на зарплаті”

Відомі українські акторки Ольга і Наталія Сумські є рідними сестрами, однак замість теплоти у їхніх стосунках вирують пристрасті. Зірки не можуть знайти спільної мови одна з одною і не приховують цього від публіки. Тепер Ольга вирішила прокоментувати матеріальне становище Наталії.

Розбрат у родинні відносини сестер Сумських пов’язаний з багатьма факторами. З віком вони почали по-різному дивитися на життя і ставити перед собою різні пріоритети, однак ще в цю історію вплелася політика. Наталія має різку позицію щодо зйомок в проєктах для російського кінопрокату, тоді як у фільмографії Ольги є немало подібних картин.

Як сама вона розповідала в одному зі своїх інтерв’ю, це доволі часто неможливо передбачити, адже буває так, що продюсер український, більшість акторів теж, а потім кіно з’являється в Росії.

Ольга Сумська
Ольга Сумська відповіла на критику старшої сестри Наталії

Крім того, Наталія не розуміє звичку молодшої сестри ділитися усіма новинами з життя в соціальних мережах – навіть дзвонити їй не треба, аби дізнатися, що у неї відбувається. Ольга у відповідь на таку критику не ображається, а навпаки радить родичці бути більш сучасною та йти в ногу з часом. Крім того, в деяких ситуаціях, за її словами, вона вимушена бути активною у мережі:

“Це мій ресурс, моя підтримка, я рекламую свої спектаклі, тури, які знову перенеслися. Наталія працює в Національному драматичному театрі імені Франка, і їй легше, адже вона на зарплаті. А ми, артисти вільного польоту, дуже залежні. Через локдаун усі спектаклі відмінені. Я працюю в антирепризах, а це мій хліб. Вибачте, я повинна рекламувати для того, щоб люди дізналися про мої спектаклі”.

Знамениті сестри не змогли примиритися навіть з нагоди 88-річчя їхньої мами Ганни Іванівни – на сімейному святі була присутньою лише її молодша донька Ольга.

Сестри Сумські не примирилися навіть до дня народження матері
Сестри Сумські не примирилися навіть до дня народження матері

Це викликало у прихильників справжнє здивування, а згодом і обурення з приводу стану квартири матері Сумських. Мовляв, обидві такі заможні, а ремонт в маминій хаті зробити не можуть.

Коментар під фото з дня народження мами сестер Сумських
Коментар під фото з дня народження мами сестер Сумських

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.