Молода дружина Віктора Павліка розповіла, як співак зраджував колишній жінці: “Мені плювали в обличчя”

Конфлікт між третьою та четвертою дружинами Віктора Павліка розпалився з новою силою. Тепер Катерина та Лариса з'ясовують стосунки на публіку, не підбираючи виразів та звинуваючичи одна одну в усіх гріхах. Що цікавого розповіла Катя Репяхова на цей раз?

Новий тиждень українців розпочався з того, що колишня дружина Віктора Павліка Лариса об’явила на всю мережу, що артист виганяє її з квартири. Нова благовірна співака не витримала, і записала публічне пояснення щодо ситуації, яка склалася. Метою опублікованого відеоролику було відбілювання репутації Віктор Франковича. Але натомість Катя займалася захистом власних інтересів. У ході розмови з підписниками дівчина розповіла, чому не вважає, що вона розбила сім’ю.

Катя Репяхова не розбивала сім’ю

Молода дружина Віктора Павліка розповіла, як співак зраджував колишній жінці Ларисі

Раніше молода обраниця заслуженого артиста України запевняла, що ніколи не була його коханкою. У цей раз вона пояснила, що мала на увазі під цим ствердженням. Виявляється, Катя вирішила, що сім’ї як такої у Віктор Франковича і не було. Ось як вона це аргументує:

“З самого початку було так, що коли я зустріла Віктора Франковича в нього були великі проблеми. Настільки великі проблеми, що це була реанімація кожного разу. І кожного разу, коли я приїжджала в реанімацію, там не було ніякої дружини, нікого подібного не було. Був водій Вася, який все життя був поруч з Віктором Франковичем. Ну і в принципі, і все. Були випадки, коли зривалися концерти, коли я особисто роздавала людям квитки і мені плювали в обличчя”

Катя стверджує, що Ларисі було все одно на здоров’я чоловіка, його життя і на його коханок. Мовляв, її все влаштовувало, і вона сама винна, що ситуація вийшла з-під контролю і Віктор Франкович залишив родину. Своєї провини, зважаючи на ситуацію, вона не вбачає.

Схожі статті