Наполовину облисіла: зірка серіалу “Бригада” Катерина Гусєва налякала прихильників своїм зовнішнім виглядом

Акторка Катерина Гусєва зіграла чимало успішних ролей в кіно та серіалах. Однак мільйони телеглядачів запам'ятали та полюбили її як Олю з "Бригади". Зараз Катерина продовжує розвивати свою кар'єру як на знімальному майданчику, так і в театрі. Хоча деякі її ролі дещо лякають фанатів.

45-річна Катерина Гусєва почала свою акторську кар’єру ще в 90-х. Сьогодні її фільмографія налічує десятки ролей та персонажів, яких жінка втілила на знімальному майданчику. Однак телеглядачі нульових пам’ятають її як дружину бандита Саші Білого з “Бригади”, якого зіграв Сергій Безруков. Ця робота вийшла на екрани в 2002 році й відразу отримала статус культової, а актори картини прокинулися знаменитими й стали отримувати десятки пропозицій від режисерів.

Не стала виключенням і Гусєва, яка після серіалу про бандитську романтику почала отримувати різнопланові ролі як у кіно, так і на сцені театру. Вона й сьогодні активно розвиває свою кар’єру та служить у театрі імені Моссовєта, часом навіть грає в оперетах та мюзиклах.

Сергій Безруков і Катерина Гусєва в Бригаді
Сергій Безруков і Катерина Гусєва в Бригаді

Активно веде Катерина й свій особистий блог у соціальних мережах. На її Інстаграм підписані більше 800 тисяч людей, які слідкують за робочими буднями та особистим життям акторки. До слова, Гусєва вже 25 років щаслива в шлюбі за російським бізнесменом Володимиром Абашкіним, з яким виховує сина та доньку.

Катерина Гусєва з чоловіком і дітьми
Катерина Гусєва з чоловіком і дітьми

Нещодавно нові фото жінки не на жарт налякали її прихильників. Катерина опублікувала знімки, на яких вона зображена з лисиною на голові. При цьому на потилиці був зібраний густий пучок.

Наполовину облисіла: зірка серіалу "Бригада" Катерина Гусєва налякала прихильників своїм зовнішнім виглядом
Наполовину облисіла: зірка серіалу “Бригада” Катерина Гусєва налякала прихильників своїм зовнішнім виглядом

Як виявилося, така дивна зачіска була зроблена спеціально для вистави “8 люблячих жінок”, де Гусєва виконувала роль Огюстини. Колеги акторки зізнавалися, що після такого гриму не всі відразу впізнали Катерину. Хоча сама жінка залишилася задоволена прем’єрою та своїм перевтіленням на сцені театру.

Схожі статті