|
20.10.2021 23:12

Аліна Гросу розлучилася з Комковим і живе з Полянським, але відчуває “муки вибору”: кохає колишнього?

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло два роки. З того часу популярна українська співачка встигла розповісти багато цікавих деталей про їхнє спільне життя, коли розлучення здавалося дечим неможливим. Наприклад, про зради благовірного, або його нещирі наміри пов’язані з фінансами.

Аліна Гросу розлучилася з Комковим і живе з Полянським, але відчуває “муки вибору”

Втім, не усі слова артистки виявилися правдою, адже за молодого бізнесмена почали вступатися його друзі, які не вважають зірку святою. Але на неї це не справило враження, адже вона вже давно почала рухатися вперед і зав’язала нові стосунки з актором Романом Полянським, з яким познайомилася ще за часів, коли була заміжня.

Муки вибору Аліни Гросу

Зараз артистка активно гастролює Україною, будує життя з новим обранцем і спілкується з підписниками. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився новий запис, у якому вона розповіла про свої муки вибору.

Втім, страждає вона не через чоловіків, а через зачіску. Обидва варіанти, які спробувала Аліна, їй дуже подобаються, і вона не знає на чому саме зупинитися. Зірка навіть не здогадується, який колір волосся обрати.

А от з вибором чоловіка вона здається вже визначилася — Аліна та Роман стала офіційною парою декілька місяців тому, і вже разом виходять на світські раути. Так і до весілля недалеко. Сподіватимемося, що на цей раз знаменитості вдасться побудувати міцну родину.