Лілія Подкопаєва втекла від чоловіка-американця та повернулася до роботи в Україні: тепер забезпечує себе сама

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва знайшла своє щастя за океаном у Сполучених Штатах Америки, де проживає й зараз. Проте час від часу Олімпійська чемпіонка повертається на Батьківщину, щоб відвідати рідних або заради роботи над цікавими для себе проєктами.

Лілія Подкопаєва за свої 43 роки досягла чималих успіхів не лише у спорті: вона брала участь у телевізійному шоу “Танці з зірками”, а потім зі своїм партнером Сергієм Костецьким навіть представляла Україну на танцювальному Євробаченні, де взяла бронзу. У гімнастичній кар’єрі жінка також досягла висот: отримала звання Олімпійської чемпіонки, виборола кубок Європи, а також звання абсолютної чемпіонки світу зі спортивної гімнастики. Зараз Подкопаєва – заслужений майстер спорту та суддя міжнародної категорії.

Лілія Подкопаєва на змаганнях
Лілія Подкопаєва на змаганнях

Особисте життя спортсменки також видалося насиченим. П’ять років вона жила у шлюбі з бізнесменом Тимофієм Нагорним. Йому гімнастка подарувала доньку, яку назвали Кароліною на честь хрещеної мами – Ані Лорак. Окрім того, подружжя усиновило хлопчика на ім’я Вадим, який знімався у кліпі Аліни Гросу.

Після розлучення Подкопаєва зустрічалася з Віктором Костирком. Ці стосунки також дійшли до штампу в паспорті, але згодом закінчилися розлученням. Спільних дітей парі так і не вдалося нажити, тож зараз Лілію абсолютно нічого не пов’язує з колишнім.

Лілія Подкопаєва з колишніми чоловіками: зліва - Нагорний, справа - Костирко
Лілія Подкопаєва з колишніми чоловіками: зліва – Нагорний, справа – Костирко

Останні декілька років спортсменка живе в Америці, де знайшла своє кохання. Її обранцем став бізнесмен українського походження Ігор Дубінський, якому два роки тому Лілія подарувала доньку.

До України Подкопаєва приїздить нечасто. Зараз вона повернулася до Києва для зйомок у новому сезоні шоу “Україна має талант”, куди її запросити в якості однієї з суддів разом із Сергієм Притулою, Ксенією Мішиною та Євгеном Котом.

Ліля Подкопаєва стала суддею шоу Україна має талант
Ліля Подкопаєва стала суддею шоу Україна має талант

Гімнастка зізнається, що вона відчула шалений захват під час перегляду номерів учасників і вже не дочекається прем’єри шоу на телеканалі “СТБ”.

Схожі статті