Хто став батьком таємної доньки Софії Ротару: співачка щосили ховає спадкоємицю, але правда виходить назовні

Навколо особистого життя Софії Михайлівни Ротару ходить багато легенд. Журналісти роками намагаються докопатися до правди, але вміння співачки приховати усе найпотаємніше просто вражає. Так, преса впевнена, що артистка була заміжня два рази, а що ж стосовно дітей?

Біографія відомої української співачки Софії Ротару доволі чітка та зрозуміла. Будучи молодою дівчиною, вона прикувала до себе увагу заможного хлопця Анатолія Євдокименко і за декілька років звела його з розуму. Отримавши симпатію своєї коханої, молода людина одразу ж повів вокалістку під вінець.

Неофіційна частина біографії та таємна донька Софії Ротару

Але у Софії Михайлівни присутня і неофіційна частина біографії. Про неї вона обіцяла розповісти журналістам тільки тоді, коли назавжди залишить сцену. Зважаючи на її любов до естради, цей день може не настати ніколи.

Софія Ротару
Хто став батьком таємної доньки Софії Ротару

Про своє перше кохання і старшу дочку Ротару не згадувала ні разу. Тим часом до знайомства з Анатолієм Євдокименко співачка була одружена з відомим поетом і композитором Володимиром Івасюком, перу якого належав головний хіт Ротару “Червона рута”. Прийнамні, на цьому наполягає актор і режисер В’ячеслав Спесивцев повідомляє Рамблер.

Хто став батьком таємної доньки Софії Ротару

За цією версією у співачки та композитора народилася спільна дитина, яку артистка потім ховала від сторонніх очей впродовж всього життя. Навколо особистості малюка навіть був скандал — у Ротару викрали спадкоємицю. Співачка підтвердила ці плітки, але згодом з’ясувалося, що сумна подія відбулася з її сином Русланом, а не донечкою. Можливість наявності у Софії Михайлівни другої дитини вона навідріз заперечує.

А от свій зв’язок з Володимиром Івасюком ніколи не обговорювала з пресою. Цілком імовірно, що на заході свого життя вона повідає вельми цікаву історію кохання з композитором.

Схожі статті