Вагітна Настя Каменських не очікувала такої підстави від коханого: Потап видав дошлюбну пластику співачки

Зіркове подружжя Потапа і Насті регулярно ділиться з фанатами спільними фото і відео, тож в мережі не стихають підозри про цікавий стан співачки. Однак це не єдиний секрет, який вийшов назовні. Цього разу репер на відпочинку проговорився про пластику вагітної Каменських.

Історія кохання Потапа і Насті Каменських розпочалася службовим романом – раніше вони були колегами по музичному дуету, а тепер артисти партнери по життю. Цікаво, що на самому початку співпраці стосунки між ними не можна було назвати солодкими – зірки буквально ненавиділи одне одного, але терпіли, адже групу вже встигли полюбити глядачі.

Не один рік Олексій і Анастасія навіть селилися в різних готелях під час гастролей, аби лише не бачитися зайвий раз. Ніхто й передбачити не міг, що в майбутньому вони зіграють весілля ще й тому, що Потап був одружений з продюсеркою Іриною Горовою. Пара виховувала спільного сина і доньку Ірини від попереднього шлюбу.

Ірина Горова і Потап
Колишня дружина Потапа Ірина Горова

Серце Потапенка йокнуло, коли після кількох років напруженого існування в дуеті у Каменських закінчувався контракт і вона хотіла розпочати сольну кар’єру. Саме тоді репер не зміг її відпустити, а їхнє одруження навесні 2019-го стало справжньою сенсацією. Щасливі фанати бажали закоханим міцних почуттів і поповнення в родині.

Вагітність Насті Каменських

Співачку регулярно підозрюють у цікавому положенні не лише через її фігуристі форми. Сама вона теж не приховує, що мріє стати мамою, та й Потап нещодавно підтвердив бажання дружини, після чого виклав спільне з нею фото, на якому вони разом не помістилися в дверному отворі.

Потап і Настя Каменських
Потап і вагітна Настя Каменських

Пластика Насті Каменських

Крім безлічі натяків на майбутнє поповнення, Олексій Потапенко під час зйомки чергової Інста-сторіз з відпустки в Дубаї заговорив про пластичні операції співачки. Спочатку він показував підписникам сніданок у ресторані, а потім перевів камеру на “вагітну” Каменських та сказав:

“Що це за арабська принцеса? Якщо ти арабська принцеса, то ти 100 відсотків зробила собі операцію на ніс, тому що він у тебе маленький і красивий”.

Потап на камеру викрив пластику Насті Каменських
Потап на камеру викрив пластику Насті Каменських

Тепер зрозуміло, чим Настя підкорила Потапа. Ще більше цікавого з подружнього життя пари дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті