Катя Осадча полишила Горбунова з синами на господарстві та стрімголов побігла на вечірки: мати-зозуля?

Легендарна теледіва Катя Осадча всю свою третю вагітність ходила на зйомки улюбленої передачі "Світське життя". Декрет - не варіант для артистки, тому через п'ять днів після пологів вирушила на урочистий захід. Що ж, мама-артистка вдома - завжди виклик для родини.

Не секрет, що жінки, які досягають висот у шоу-бізнесі живуть у гонитві за славою майже все життя. Такою була легендарна Людмила Гурченко, Бріжит Бардо взагалі полишила дитину на її батька заради кар’єри, а Барбара Стрейзанд взагалі сплавила малюка в інтернат.

Перша дружина Юрія Горбунова зовсім не схожа на Катю Осадчу
Катя Осадча полишила Горбунова з синами

Катя Осадча також вирішила не переривати зйомки у програмі “Світське життя” заради декрету. Вже з малюком під серцем артистка літала світом, брала інтерв’ю у зірок. Хоча вагітність була пізньою та бажаною, з дітьми має проводити час зараз Юрій Горбунов.

Шоумен поділився відповідною публікацією в Інстаграмі. На світлині знаменитість позує поруч зі своїм старшим сином Іваном, поки хлопчик займається малюванням.

“Поки мама на зйомках! Тато з синами на господарстві!! Мріяв про таке дуже довго!!”, – пише радісно Юрій.

Горбунов завжди відзначає, що дуже полюбляє проводити час з синочком Ванею. Як батько й син вони багато часу проводили час на карантині: займалися спортом, творчістю та просто грали. Братик карапуза ще зовсім маленький. Він з’явився на світ 19 серпня, як раз перед зйомками мами на свято Дня Незалежності.

Його поява стала справжнім сюрпризом для батьків, адже знамените подружжя чекало на дівчинку. Тому кілька днів хлопчику навіть не могли вигадати імені. Та дуже скоро стало відомо, що немовля пара назвала Данилом.

Старший братик у захваті від нового члена родини. Він залюбки супроводжує тата і маму на прогулянці з крихіткою та не забуває проявляти свою любов вдома. Батько ж радісно називає свою хлопчачу компанію “Трьома мушкетерами”.

Схожі статті