Лідер гурту “Ляпіс-98” Сергій Міхалок під час виступу в Полтаві побив глядача: захистив свою честь кулаками

Фронтмен гурту "Ляпіс Трубєцкой" Сергій Міхалок славиться своїм запальним характером та маскулінністю. Якщо необхідно захистити свою честь та честь музичного колективу, то він буде першим у черзі на це. Що сталося 6 років тому у Полтаві, і чому скандал повторився?

Відомий білоруський виконавець, відомий серед глядачів, як Ляпіс, Сергій Михалок шість років тому довів, що з ним жартувати необхідно обережно, адже він може відповісти кулаками. І цього року з ним сталася аналогічна ситуація, яка здається нічому не вчить жителів Полтави.

Сергій Міхалок розібрався з глядачем кулаками

Лідер гурту “Ляпіс-98” Сергій Міхалок під час виступу в Полтаві побив глядача

Соліст групи Brutto та екс-лідер колективу “Ляпіс Трубецькой” вилаяв чоловіка, який вийшов на сцену під час його концерту в Полтаві. Співак вдарив невідомого і грубо з ним спілкувався. Відео інциденту вже опублікували в Telegram-каналі “Всевидюче око”.

Під час концерту на сцену вийшов невідомий чоловік з гітарою. Співак агресивно відреагував на таку витівку і почав грубо питати, чи є у людини квиток на його виступ. Виявилося, чоловік не заплатив за концерт Міхалка.

Чоловік намагався дати артисту гроші і сказав, що тепер його можуть побити інші глядачі концерту. Це лише ще більше розлютило музиканта, він знову вилаяв невідомого і почав хапати його за одяг, а потім різко вдарив чоловіка своєю головою.

Глядачі стали вигукувати образи на адресу Міхалка і вимагали, щоб той пішов зі сцени. У відповідь на це співак намагався кидатися на фанатів, проте його утримувала охорона.

Нагадуємо, що на концерті музичного гурту “Brutto” у Полтаві її лідер Сергій Міхалок побився з глядачем. Один з антифанатів гурту під сценою вигукував нецензурні слова на адресу колективу, супроводжуючи це непристойними жестами. Міхалок стримував себе впродовж двох пісень, після чого попросив глядача залишити зал, використовуючи аналогічну лексику. Після цього музикант зістрибнув зі сцени та під вигуки слухачів вирішив проблему кулаками. У той раз фанати його підтримали.

Схожі статті