Ольга Мартиновська заплуталася в любовному трикутнику з Ектором і Володимиром Ярославським: “Мої”

Все більше чуток з'являється навколо стосунків суддів кулінарного шоу "МастерШеф" Ольги Мартиновської, Ектора Хіменеса-Браво і Володимира Ярославського. В мережі бурхливо обговорюється любовний трикутник зірок, у якому вони, як передбачають фанати, заплуталися.

Коли до кремезного чоловічого суддівського складу “МастерШеф” приєдналася Оля Мартиновська, проєкт заграв новими фарбами, як і Інстаграм Володимира Ярославського, в якому почали з’являтися доволі інтригуючі фото з Ольгою. Кулінари часто позували вдвох, наче вони пара – в обнімку, тримаючи одне одного за руку, є навіть світлини з натяком на вагітність Мартиновської. Вона, до речі, теж викладала усі ці кадри у власному блозі.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський натякнули на вагітність і стосунки

Коментарі під такими знімками переповненні питаннями з боку підписників, що насправді пов’язує Олю і Володимира, а також надіями на те, що шефи зустрічаються, адже разом вони виглядають дуже щасливими. Попри шалену цікавість аудиторії, зірки розставляти всі крапки над “і” не поспішали, допоки в історію не втрутився Ектор.

Хіменес-Браво вирішив бути відвертим з шанувальниками та вперше за останні кілька років розсекретив свій статус – він вже не холостякує. Кухар перебуває у серйозних стосунках з таємничою обраницею, ім’я якої розкривати не став, проте спільним романтичним фото з нею поділився.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою
Ектор-Хіменес Браво показав нову дівчину

І хоча дівчина позує до камери спиною, найуважніші фанати так прискіпливо до неї придивилися, що побачили в ней риси Мартиновської. Цього разу вона дала коментар з приводу любовного трикутнику та прямо підтвердила роман з Ектором, водночас вибачившись перед Ярославським.

Втім, днями у себе в Інстаграм-сторіз Ольга виступила зі зверненням до них обох, яке ще більше заплутало користувачів мережі, оскільки жодного натяку на те, хто для неї ближчий, вона не дала:

“Мої друзі і наставники, Ектор і Вова, зі святом всіх! Вчуся кожного дня. Спасибі за поради і підтримку! Всім бажаю здорових шлунків без язви та вен без варикозу”, – написала Мартиновська.

Ольга Мартиновська звернулася до Ектора Хіменеса-Браво і Володимира Ярославського
Ольга Мартиновська звернулася до Ектора Хіменеса-Браво і Володимира Ярославського

Виявилося, цей пост приурочений до професійного свята суддів “МастерШеф” – Дня кухарів і кулінарів, який святкується 20 жовтня.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.