ТОП-5 конфузів українських телеведучих, які сталися в прямому ефірі: Марічка Падалко, Вітвіцька та інші

На українському телебаченні, як і на будь-якому іншому, постійно стаються казуси за які одним телеведучим соромно, а іншим є що пригадати, щоб посміятися. Давайте пригадаємо, яка оконфузилися Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька та інші зірки.

У Марічки Падалко випав зуб

Нічого не передвіщувало біди, але під час одного з ранкових випусків “ТСН” у популярної ведучої Марічки Падалко в прямому ефірі випав передній  зуб. Телеведуча не розгубилася і як справжній професіонал,  продовжила виконувати свою роботу. Згодом зірка пояснила неприємний інцидент тим, що тим ранком дитина вдарила її важким металевим будильником прямо у зуби. А до стоматолога жінка попасти просто не встигла. Згодом Марічка Падалко продовжила радувати прихильників ідеальною посмішкою.

Людмила Барбір чихнула крупним планом

Людмила Барбір під час прямого включення з колегою Наталією Островською не стрималася і чихнула, поки оператор брав її крупним планом. Нічого такого у цьому журналісти не вбачають, і просто посміялися над робочим інцидентом.

Соломія Вітвіцька та босі ноги

Одного разу елегантній телеведучий Соломії Вітвіцькій дійсно вдалося здивувати публіку: прямо у студії вона постала перед камерами без взуття. Пояснення одразу знайшлося — телеведуча забула про те, що розулася під столом. Виявляється, усі її колеги так роблять, щоб не напружувати ноги.

Дарія Гірна в фіолетових шкарпетках

Дівчина розповіла, що на одному з ефірів  забула перевзутися й всю програму красувалася перед глядачами у фіолетових шкарпетках і великих чорних черевиках.

Руслана Писанка і знання географії

ТОП-5 конфузів українських телеведучих, які сталися в прямому ефірі

А от Руслані Писанці вдалося розлютити своїх глядачів. Справа в тому, що телеведуча розповідала прогноз погоди і вирішила, що в Україні є Ужгородська область. Ця помилка хоча і не обійшлася їй дорого, але стала свого роду плямою на репутації щойно запущеної програми “Твій день”.

Схожі статті