Ігор Кондратюк вийшов в світ без обручки та прокоментував роман з Аідою Ніколайчук: шлюб дав тріщину?

Відомий український продюсер і шоумен Ігор Кондратюк не полюбляє розголошувати подробиці особистого життя, навіть про свою дружину зірка розповідає неохоче. Але перервати мовчання його змусили чутки щодо роману з екс-підопічною по "Х-Фактору" Аідою Ніколайчук.

Ігор Кондратюк заробив собі статус професіонала своєї справи з доволі різкими політичними поглядами. Нещодавно він зареєстрував петицію про заборону концертів російських артистів в Україні, а також продюсер жорстко висловився щодо повернення Ані Лорак на українську сцену, враховуючи, що з 2014-го вона живе і працює в Росії.

Та попри все це, у колі рідних Ігор Васильович стає турботливим батьком трьох дітей і люблячим чоловіком своєї дружини Олександри Городецької. Їхні стосунки розпочалися зі службового роману. Іскра між ними спалахнула одразу, тож з’їхалися вони незабаром після того, як почали зустрічатися.

Дружина Кондратюка – лідер по натурі, як і сам він, тож пара постійно бореться за лідерство, але не через сварки, а через компроміси.

Дружина Ігоря Кондратюка та їхні діти

Цікаво, що на світських заходах Олександра ніколи не супроводжує Ігоря. За його словами, кохана не хоче бути публічною людиною. Саме через це часом Кондратюк виходить в світ у компанії симпатичних коліжанок. Однією з них колись була переможниця 3 сезону вокального шоу “Х-Фактор” Аіда Ніколайчук, з якою продюсеру приписували роман. Вони неодноразово з’являлися на публіці разом.

Що насправді було між Ігорем Кондратюком та Аїдою Ніколайчук
Ігоря Кондратюка підозрюють в романі з Аідою Ніколайчук

Ось як знаменитість прокоментував ці чутки у програмі “Зірковий шлях“:

“Просто ми йшли разом по червоній доріжці, це нічого не означає. Моя дружина не любить цього. Може компліксує, може… Ну це не має значення, просто це її вибір, і я поважаю свою дружину”.

Разом з тим днями Кондратюк відвідав допрем’єрний показ фільму Дзідзьо “Де гроші”. Звісно, Ігор Васильович потрапив в об’єктиви камер фотографів, і засвітив безіменний палець правої руки – обручка на ньому була відсутня.

Ігор Кондратюк. Фото з допрем'єрного показу пригодницької комедії-квесту Де гроші. Ростислав Ріпка, Олександр Яловега
Ігор Кондратюк. Фото з допрем’єрного показу пригодницької комедії-квесту Де гроші. Ростислав Ріпка, Олександр Яловега

Загалом шоумен не має звички хизуватися своїми багатствами, тож можна припустити, що він взагалі не носить обручки по життю, як і будь-які інші каблучки. Але й не виключено, що шлюб міг дати тріщину.

Схожі статті