Що відомо про старшу на 4 роки наречену Романа Сасанчина: переможець “Голосу країни” одружується на вагітній

Переможець вокальних шоу "Голос" і "Голос діти" на телеканалі "1+1" Роман Сасанчин влітку зізнався, що зовсім скоро збирається одружитися, а ще згодом стало відомо, що його наречена чекає на первістка. Що відомо про обраницю молодого артиста та чим вона його підкорила.

Роман Сасанчин став справжньою зіркою телеканалу “1+1”. З різницею в п’ять років юному співаку вдалося виграти два шоу “Голос” — спочатку дитячий, потім дорослий. Зараз хлопцю 19 років він активно розвиває свою кар’єру, а заодно й особисте життя.

Багато прихильників хлопця та телешоу, з яким його безпосередньо зараз асоціюють, все ще ставляться до Сасанчина як до дитини. Можливо, саме тому що він виріс на очах у телеглядачів, змужнів та перетворився на дорослого юнака. Тим більше Роману вдалося шокувати своїх фанатів новиною з його особистого життя – як виявилося, починаючий артист збирається одружина та скоро стати батьком.

Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною
Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною

Обраницею Сасанчина стала дівчина на ім’я Іванна, вона на 4 роки старша за хлопця – зараз їй 23. Свою кохану Роман зустрів рік тому на вечірці, яку влаштовували спільні друзі. Дівчина відразу сподобалася зірці “1+1”, і вже через декілька місяців пара прийняла рішення жити разом. Закохані переїхали до Києва у квартиру, яку виконавець отримав як приз за перемогу в “Голосі”.

Наприкінці весни Роман зважився на пропозицію Іванні, як стало відомо пізніше – дівчина чекає первістка від коханого. Декілька тижнів тому майбутнє подружжя розповіло, що в них народиться донечка, а сам Сасанчин зізнався, що завжди мріяв стати татом дівчинки.

Роман Сасанчин разом з вагітною нареченою Іванною
Роман Сасанчин разом з вагітною нареченою Іванною

Зараз Іванна готується до нового статусу та багато часу проводить зі своєю племінницею дошкільного віку. Мама дівчинки працює закордоном, тож кохана Романа займається вихованням дівчинки, заодно здобуває досвід мами.

Закохані запевняють, не дивлячись на їхній юний вік, вони надзвичайно щасливі разом.

Схожі статті