Ірина Білик розлучилася з Асланом Ахмадовим заради іншого чоловіка — доброго і вродливого: “Весілля буде”

Півроку тому стало відомо про те, що Ірина Білик знову розлучається з черговим обранцем Асланом Ахмадовим, який вже рік проживає у Москві. Пара пояснила, що стосунки просто зжили себе, а боротися за щастя вони будуть поодинці. Нещодавно співачка дала ексклюзивне інтерв'ю, яке прикрасила подробицями.

Ірина Білик завжди була дуже щирою зі своїми фанатами, і за це вони дуже її цінують. Щойно в неї з’явився новий коханий, вона ділилася своїм щастям з глядачами, а тільки-но її серце розбивали, вона цього аніскільки не приховувала і виливала свій біль у пісні.

Розлучення з Асланом Ахмадовим

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Ірина Білик розлучилася з Асланом Ахмадовим заради іншого чоловіка

Українська співачка Ірина Білик була заміжньою аж п’ять разів. Деякі шлюби були цивільними, деякі офіційними. Кількість обранців її ніяк не бентежить, і вона не збирається зупинятися на шляху до сімейного щастя. Так, артистка зізналася, що не просто так наважилася на цей крок. Вона зрозуміла, що з Асланом вони стали дуже різними, а їй досі хочеться бути коханою.

Артистка планує знову вийти заміж, але поки не зустріла свого обранця. Про це артистка заявила в ефірі передачі ЖВЛ, яка 22 жовтня вийшла на “1 + 1”.

“Хочу сказати всій Україні, що весілля буде в моєму житті обов’язково. Я хочу несподіване весілля і дуже веселе. Я запрошую всіх зірок, всіх, кого поважаю і люблю на українській сцені. Але поки що немає обранця. Коли він з’явиться – я всім скажу”, – зізналася вона.

При цьому знаменитість точно знає яким він має бути — вродливим і дуже добрим. Саме доброзичливість є головним критерієм для вибору наступного чоловіка. Також співачка зазначила, що знає, що друга половина її життя буде набагато щасливішою за першу.

Сподіватимемося, що на цей раз інтуїція також не обмануватиме артистку, і вона дійсно знайде своє кохання.

Схожі статті