Арсен Мірзоян безсоромно видав місця, де у них з Тонею Матвієнко було “це”: “Не все можна називати”

Відомий український співак Арсен Мірзоян на всю країну поділився цікавими подробицями шлюбу з Тонею Матвієнко, знаючи, що це також почує його зіркова теща – народна артистка Ніна Митрофанівна. Виявилося, що у подружніх стосунках пари вирують справжні пристрасті.

Історія кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна розпочалася 10 років тому, 4 з яких вони є одне для одного законними чоловіком та дружиною. Одружилися зірки, маючи за плечами серйозний багаж, котрий не став на заваді їхнім почуттям.

Ще 17-річною Антоніна народила свого первістка – дочку Уляну, з батьком якої розлучилася задовго до знайомства з Арсеном. А от він заради неї пішов з родини, де у нього з колишньою жінкою підростали двоє синів. Через цю життєву драму спадкоємицю Ніни Митрофанівни охрестили розлучницею, а самого Мірзояна зрадником, хоча Матвієнко не вважає, що розбила чужу сім’ю:

“Значить сім’я була недостатньо щаслива. Я теж себе люблю і теж хочу бути щасливою”, – заявила співачка в інтерв’ю Каті Осадчій для “Світського життя”.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

Далеко не одразу пара почала ділитися подробицями сімейного життя, що нерозривно пов’язане зі шквалом критики з боку публіки. Втім, з часом вони навчилися абстрагуватися від негативу та нарешті почали розкриватися перед своїми шанувальниками.

Так, нещодавно Арсен і Тоня стали гостями нового випуску програми “Зірковий шлях“, у якому розповіли про недоліки кожного з них очами іншого, а також про найнесподіваніші місця, де вони сповна віддавалися любові і почуттям:

“А раптом не все можна називати? А от в кабінеті там десь… До речі, можна ще в примірочній десь затіяти. Я ще не обрав магазин, який ми ощасливимо. Автівка. Більше не буду, бо я зараз наговорю тут про різні кабінети. Нас потім пускати нікуди не будуть”, – сказав Мірзоян.

Арсен Мірзоян розповів, де вони з Тонею Матвієнко робили дітей
Арсен Мірзоян розповів, де вони з Тонею Матвієнко віддавалися почуттям

Схожі статті