Павлік і Репяхова, Галкін і Пугачова та інші пари, які побралися і зробили дітей попри велику різницю у віці

Кажуть, що коханню підкорюється будь-який вік. Особливо це правило працює в середовищі шоу-бізнесу, де зірок оточують сотні знайомств і, звісно, фанатів. Ми зібрали історії найвідоміших пар, у яких велика різниці у віці між чоловіком та дружиною не стала на заваді міцній родині.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова

Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином
Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином

Різниця у віці між співаком і його концертною директоркою – майже 30 років. Проте вік не став на заваді бурхливому роману, весіллю, а потім і народженню сина Михайлика. Репяхова з дитинства була фанаткою майбутнього чоловіка, навіть їздила в інші міста на його концерти – на одному з них вони й познайомилися. Далі Віктор запропонував дівчині працювати разом, а потім покинув дружину Ларису Созаєву заради нової молодої коханої.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський

Телеведуча та режисер разом уже майже 23 роки. Вони познайомилися, коли Юлії було 22, а Андрію вже 58. За плечима у нього було чотири шлюби та п’ятеро дітей – дехто з них навіть старший за Висоцьку. Тим не менш заслужений діяч кіно не зміг втриматися перед почуттями та почав боротися за серце молодої актриси та телеведучої, яка спочатку побоювалася стосунків з таким дорослим чоловіком. Та все ж кохання перемогло, Юлія сказала заповітне “так” Кончаловському, а згодом народила йому двох дітей.

Євген Петросян та Тетяна Брухунова

Євген Петросян і Тетяна Брухунова
Євген Петросян і Тетяна Брухунова

Комедіант Петросян шокував своїх прихильників новиною про розлучення з Оленою Степаненко. Пара прожила разом більше 30 років і вважалася найміцнішою для російського шоу-бізнесу. Ще більше телеглядачі здивувалися, коли познайомилися з новою обраницею Євгенія – молодшою на 43 роки Тетяною Брухуновою. Подружжя живе разом вже 2 роки та виховує сина Вагана.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

До цієї пари прихильники звикали досить довго. Проте зараз Алла та Максим – один з найулюбленіших союзів у фанатів, на дивлячись на те, що Примадонна старша за шоумена на 24 роки. Вісім років тому вони стали батьками двійнят Лізи та Гарі, яких народила сурогатна мати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.