Стало відомо під яким прізвищем виступає донька Сумської та Паперного: відмовилася навіть від чоловікового

Ольга Сумська має непрості стосунки з рідною сестрою Наталією. Родина розпорошилася на фоні політичних подій. Поїхала з батьківського дому і донька Антоніна, що народилася в акторки у шлюбі з Паперним. Нещодавно стало відомо, що навіть від прізвища рідні відмовилася дівчина.

Родина Ольги Сумської – це династія творчих акторів, яскравих знаменитостей, які завжди були у перших рядах нашого шоу-бізнесу. Сестри Сумські взагалі росли залаштунками театральних п’єс, а любов до кіномистецтва передали своїм дітям.

Сестри Сумські у молодості
Стало відомо під яким прізвищем виступає донька Сумської

Якщо у Наталії активно знімається у кіно та серіалах лише син В’ячеслав Хостікоєв, то в Ольги одна донька талановитіша за іншу. Молодша Ганна, хоч ще й вчиться у театральному університеті, але вже ходить червоними доріжками та потрапляє у кадр до папараці. Старша Антоніна активно пробує себе у різних амплуа. Зараз працює над програмою “Творі зустрічі”, де спілкується зі знаменитостями.

Інтерв’ю проводиться у ретро-стилі, де донька Сумської грає роль теледіви 1970-1980х років. Щоправда, своє справжнє прізвище зірка підзабула. Себе ведуча називає “Антоніною Борщевик”.

Чому Борщевик, і звідки взявся цей псевдонім – не зрозуміло, адже коментарів з цього приводу акторка поки не дає.

Що не поділили Ольга та Наталія Сумські?

Славетні сестри не люблять говорити про те, що їх розлучило. Втім, Наталія дала чітко зрозуміти, що їй далекі політичні погляди молодшої родички. Вона не може прийняти того факту, що Ольга знімалася у російських серіалах.

Поки Ольга та Наталя Сумські з'ясовують стосунки, їхня мама живе в убогій квартирі
Стало відомо під яким прізвищем виступає донька Сумської

Сумська-молодша завжди відзначає, що стосунки, які похитнула політична ситуація, були для неї дорогими. Інколи, згадуючи рідну Наталію, Ольга може навіть проронити сльозу. Цікаво, що з племінницею Антоніною у гордої акторки теж втрачено зв’язок. Вона згадує про небогу лише у контексті того, що вона обзавелася іншою родиною та переїхала закордон.

Схожі статті