Володимир Кличко, Григорій Чапкіс та інші українські ловеласи: хто з зірок змінив найбільшу кількість жінок

Дехто вірить, що кохання буває одне на все життя. А ось герої цього матеріалу навпаки у пошуках "тієї єдиної" встигли побувати у декількох шлюбах, дехто з них продовжує пошуки любові усього свого життя. Хто ж ті зіркові чоловіки, які змінили не одну дружину.

Віктор Павлік

Віктор Павлік
Віктор Павлік

Особисте життя Віктора Павліка зараз на слуху в тисяч його прихильниць. Два роки тому він зіграв весілля з молодшою на майже 30 років Катериною Репяховою, а влітку вона подарувала йому сина Михайла. Заради молодої дружину, Павлік пішов від попередньої – Лариси Созаєвої. А до цього шлюбу в нього було ще два. Тож Катерина Репяхова вже четверта дружина українського співака.

Григорій Чапкіс

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Григорія Чапкіса не стало в червні цього року на 92 році життя. Він встиг одружитися чотири рази. Перше весілля він відіграв ще в 50-х роках з жінкою на ім’я Людмила – вона подарувала йому доньку. Сама жінка пішла з життя ще в 2006 році. Ще одна дружина зараз живе в Італії, а третя обраниця легендарного хореографа обіймала посаду начальника відділу навчально-методичної роботи. Остання обраниця Чапкіса була молодшою за нього на 51 рік на працювала директором ювелірного магазину.

Володимир Кличко

Володимир Кличко показав свою дружину
Володимир Кличко

Зараз Володимир Кличко – батько-одинак доньки, яку боксеру допомагає виховувати його мама. Народила дівчинку колишня кличка – американська актриса Хайден Панеттьєрі. Однак до цього його особисте життя було вельми бурхливим та насиченим. З першою дружиною, київською моделлю, Володимир прожив декілька років. Далі зустрічався ще з декількома манекенницями з різних країн світу – Німеччини, Чехії, Америки. Також довгий час у нього були стосунки з німецькою телеведучою Назан Еккес. А в 2011 він познайомимся з мамою своєї доньки Кайі-Євдокії. Зараз легендарний боксер – холостяк.

Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов з улюбленицею Ши
Олександр Пономарьов 

Красунчик Олександр Пономарьов також у пошуках своєї “тієї самої” встиг побувати у декількох шлюбах. 10 років він прожив з донькою Миколи Мозгового Оленою. А в 2006 одружився зі студенткою на ім’я Вікторія. Однак і цей шлюб закінчився розлученням. Пізніше в нього були стосунки зі співачкою Марією Яремчук, донькою одного з українських бізнесменів, а також ходили чутки про його роман зі своєю директоркою Наталею. Зараз Олександр живе в громадянському шлюбі, однак приховує свою обраницю.

Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе
Костянтин Меладзе

Офіційно продюсер і композитор був одружений двічі – з Яною Сумм та теперішньою жінкою Вірою Брежнєвою. Але Меладзе приписують романи майже з кожною віагрянкою, яку він продюсував, а також із співачкою Поліною Гагаріною. Тож мало хто заперечить – Костянтин дійсно ще той ловелас.

Схожі статті