“Весілля”: Анна Богдан у розкішній сукні і екс-холостяк Михайло Заливако в костюмі схвилювали мережу новиною

Екс-холостяк Михайло Заливако та переможниця проєкту Анна Богдан продовжують будувати свої стосунки і навіть інтригують користувачів мережі можливим весіллям попереду. Що на цей раз зацікавило фанатів зіркової пари? Усі подробиці читайте в статті.

Головний герой романтичного шоу “Холостяк 11” Михайло Заливако продовжує вести публічне життя і активно розповідає підписникам про те, як вони з переможницею шоу Анною Богдан долають негаразди і знаходять шлях до щасливого спільного майбутнього. Також зіркова пара активно відвідує різноманітні світські заходи і світиться на телебаченні, коли є можливість.

Михайло Заливако та Анна Богдан побували на зйомках балу

Зірка опублікував 22 жовтня на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільне фото з переможницею проєкту Анною Богдан. Пара приміряла одяг в стилі XVIII століття.

“Це другий раз, коли я приміряю подібні наряди і опиняюся десь в іншому столітті. Сто відсотків, якби була машина часу, думаю, на власні очі побачити бал – це щось”, – написав Заливако.

Зйомки проходили від каналу СТБ, тому є ймовірність, що захід присвячений або романтичному реаліті-шоу, або ж історичному серіалу. Так чи інакше, парі дуже сподобалося побувати на тематичному заході, і мати подібний досвід.

Анна Богдан у розкішній сукні та екс-холостяк Михайло Заливако в костюмі схвилювали мережу новиною

Деяким підписникам це одразу нагадало про те, що пара ані слова не каже про майбутнє весілля, яке за думкою користувачів мережі, вже не за горами.

Нагадуємо, що пара разом вже півроку. Харківський бізнесмен покинув рідне місто заради спільного проживання з Анною і орендував квартиру в Києві. Зараз пара багато подорожує, а також влаштовує марафони зі схуднення. Про кризу зірки не кажуть ані слова, але і про майбутнє не надто поширюються.

Схожі статті