Євгенія Власова вперше показала, що зробив з нею новий партнер: наслідки доведеться лікувати довго

Відома українська співачка Євгенія Власова, яка вже багато років не виступає на сцені, показала, як вона платить своїм здоров'ям за участь у танцювальному проєкті. Зірка була вимушена змінити партнера після цього нова жилося на такі одкровення з аудиторією.

Минулого тижня стало відомо, що партнер по танцях відомої української співачки Євгенії Власової Макс Леонов потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Артистка довго хвилювалася, що ж буде з їхнім номером, і як вони будуть брати участь у шоу далі. Продюсери проєкту знайшли вихід і запропонували співачці нового партнера.

Євгенія Власова з новим партнером

Якщо з минулим танцюристом Євгенія начебто сварилася і не знаходили спільної мови, то Олександр подобається їй відверто більше. На тренуваннях вони проводять час весело, а танець виявився гідним і не спричинив того, чого співачка боялися — вильоту з проєкту.

Спочатку Євгенія наполягала на тому, що Макс одужає і повернеться разом з нею на паркет, та зважаючи на хімію між нею та Олександром, цілком імовірно, що цього не відбудеться. Тим паче, що зірка скаржилася на те, що Макс її не розуміє, і вони постійно конфліктують.

Євгенія Власова вперше показала, що зробив з нею новий партнер. Скріншот з особистої сторінки зірки в Інстаграм

Також знаменитість показала свої ноги, і що з ними сталося за період її участі у Танцях. Навіть з захистом зірка має пошкодження. Після завершення зйомок їй доведеться ще довго відновлюватися після настільки жорстких тренувань. Сподіватимемося, що це нюанс ніяк не шкодить її загальному здоров’ю та не заважає тренуватися далі.

Нагадуємо, що Макс Леонов потрапив у ДТП у центрі Києва і був забраний швидкою з травмою. Зірка почувається непогано, але не може виконувати підтримки, тому його замінили на іншого хореографа.

Схожі статті