Вагітна Настя Каменських від щастя не стримала почуттів та припала до розгубленого Потапа: “Буде дівчинка!”

34-річна Настя Каменських вже давно інтригує публіку можливою вагітністю, але щаслива новина все ніяк не з'являється на сторінках зіркового подружжя. Потап та Настя певно зроблять з цього чергову сенсацію, залишається лиш дочекатися, коли це відбудеться.

2021-й став для фанатів Насті Каменських та Олексій Потапенко щасливим, адже вони дізналися з інтерв’ю продюсера, що пара планує мати трьох-чотирьох дітей. Виявляється, Потап мріє стати багатодітним батьком і точно не проти народження первістка своєї дружини.

Однак, пара досі не зізналася, в чому саме полягає проблема подружжя, адже реалізувати своє бажання здоровим людям зазвичай не складає труднощів.

Вагітна Настя Каменських замилувала мережу танцями

Потап та Настя обожнюють грати на публіку, тому соціальні мережі стали ще одним місцем, де вони можуть реалізуватися.

Нещодавно на особистій сторінці Потапа в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, на якому він та його дружина станцювали на камеру. При цьому Каменських виглядала дуже дивно — вона одягла короткі шорти і кроп-топ, які підкреслили її животик.

Неможливо не помітити, що співачка має округлі форми, які можуть говорити про її цікаве положення. Це помітили і користувачі мережі, які одразу ж залишили відповідні коментарі під публікацією Олексія.

Вагітна Настя Каменських від щастя не стримала почуттів та припала до розгубленого Потапа. Скріншот коментарі під публікацією продюсера

Та навіть якщо зірка дійсно чекає на малюка, навряд вони з Потапенко одразу ж почнуть давати з цього приводу інтерв’ю. З досвіду, зіркове подружжя насправді дуже закриті, і необхідну інформацію вміють приховувати вкрай старанно. Нагадуємо, що у Потапа вже є син від першого шлюбу Андрій.

Схожі статті