Чому донька Мохаммада Захура не злюбила мачуху Камалію: поцупила з сім’ї спочатку батька, а потім і брата

Мало хто знає, але колика Марія вийшла заміж за мого він, хоча і часто знаходився в Україні, жив у Великобританії, а також мав колишню дружину і 2 дітей. Сім'я і досі знаходиться на його утримання. Співачка знайшла спільну мову з спадкоємцем коханого, а от з його старшою донькою даною так і не порозумілись

Металургійний король, мільярдер пакистанського походження Мохаммад Захур одружився на відомій українській співачці Камалії у 2002 році. Пара разом вже 20 років і 8 років тому народила двох спільних доньок. Однак, у бізнесмена була інша родина. Першу дружину для бізнесмена знайшла йому мама на історичній батьківщині.

Таня Захур не злюбила Камалію

У молодості Мухаммад за традицією одружився на дівчині, яка була обрана його мамою для нього. У цьому шлюбі народилося двоє прекрасних дітей Таня та Арман. Коли чоловік зрозумів, що не хоче жити з пакистанською дружиною, він розлучився з нею. Звісно він сім’ю утримував і з дітьми спілкувався.

Весілля з Камалією пройшло без родичів Мухаммада. Мама бізнесмена дізналася про його весілля лише декілька років згодом. Вона сильно образилася на сина, але вибору не було, і невістку прийняла в сім’ю.

Все, що відомо про колишню родину чоловіка Камалії — багатія Мохаммада Захура
Чому донька Мохаммада Захура не злюбила мачуху Камалію

Арман швидко знайшов спільну мову з мачухою, чого не скажеш про Таню, яка сторонилася жінки. У розмові з журналістом Аллою Крутою було озвучено припущення, що дівчинка ревнує батька до іншої жінки і зірка не змогла з цим сперечатися. Камалія також вважає, що справа в ревнощах. Воно і не дивно, адже і батько та рідний брат почали багато часу проводити з відомою білявкою.

Камалія і Мохаммад Захур
Чому донька Мохаммада Захура не злюбила мачуху Камалію

Зараз Таня вже доросла жінка, імовірно заміжня. Чи підтримують вони зв’язок з мачухою достовірно невідомо, як і невідомо чи спілкується вона з рідними сестрами-близнючками. Залишається сподіватися, що Камалія змогла врегулювати це питання і знайти шлях до серця дівчини.

Схожі статті