Екс-дружина Віктора Павліка зізналася йому в почуттях та показала щасливе подружнє відео: “Ти моя гордість”

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася йому в почуттях та виклала у соціальних мережах щасливе подружнє відео з сімейного архіву. В особистому житті народного артиста України вирують справжні пристрасті, які публіка обговорює активно і бурхливо.

Зараз Віктор Павлік одружений з Катериною Репяховою, своєю концертною директоркою, яка з самого дитинства була його фанаткою, вже у дорослому житті стала коханкою улюбленого кумира, а тепер вона має статус офіційної дружини та матері четвертого сина співака.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином
Віктор Павлік та його дружина Катерина Репяхова з новонародженим сином

Тільки-но аудиторія артиста прийняла Катерину як жінку, яка зробила його щасливим, колишня Павліка Лариса Созаєва на всю країну заявила, що розлучниця-Репяхова разом з екс-чоловіком намагаються виселити її з квартири, котра була придбана ще у шлюбі. На відповідь Каті довго чекати не довелося, а згодом після цього Лора взагалі звинуватила співака у смерті їхнього спільного сина Павла. Хлопець пішов з життя у серпні 2020-го, не змігши побороти рак.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їхнім покійним сином Павлом

Все вказувало на те, що третя дружина Віктора Франковича дуже ображена на нього через зраду та розлучення заради Репяхової. Дехто навіть припускає, що Лариса взагалі зненавиділа Павліка. Втім, цього разу жінка присвятила колишньому чоловіку  черговий пост в Інстаграмі, де зізналася йому у теплих почуттях:

“Ти – моя гордість! Вітя, я вдячна тобі за прекрасний відрізок життя, проведений разом. Ти дуже достойний чоловік і чудова людина. Дякую тобі за кохання і за чудові моменти, подаровані одне одному. Цей прекрасний час, спільно прожитий в Турції, залишився в цьому відео. Багато мене питають – чи розбила я попередню сім’ю Віктора?”, – пише Созаєва.

Екс-дружина Віктора Павліка зізналася йому в почуттях після гучних звинувачень
Екс-дружина Віктора Павліка зізналася йому в почуттях після гучних звинувачень

У продовженні публікації вона розповіла історію початку стосунків зі співаком:

“Я приїхала в Тернопільську філармонію на роботу. Віктор хотів запросити мене в ресторан, але я відмовила. Через рік він знову запросив мене та друзів, але виявилося, що можемо лише ми вдвох піти в ресторан. Ми повечеряли, однак надалі я сказала, що не відчуваю до нього кохання. Але він не перестав добиватися мене. А через півроку прийшов і сказав, що розлучився. Я не збиралася заміж, більше того, я підписала контракт на робочу поїздку до Турції. Він залишив свій музичний колектив і поїхав за мною. Якби я не поїхала, а він не поїхав за мною, ніколи б шанувальники не почули пісень Шикидим, Лейла, Яна”.

Цю історію Лариса доповнила кліпом на пісню “Лейла”, у якому ще тоді знялася разом з Віктором.

Схожі статті