Дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко зізналася, що її мама була не в захваті від зятя: “Сто разів подумай”

Стосунки Матвієнко і Мірзояна стали справжньою сенсацією для українського шоу-бізнесу, адже заради Тоні Арсен полишив родину з двома дітьми. Парі довелося вислухати цілу купу критики на свою адресу, а Ніна Митрофанівна, як виявилося, з самого початку мала сумніви щодо майбутнього зятя.

Початком історії кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна став “Голос країни”. Саме там майбутні зірки познайомилися і здружилися, але справжні почуття одне до одного їм довелося довго тримати в собі. Справа в тому, що на той момент Арсен мав дружину і дітей, які чекали на нього в рідному Запоріжжі.

Пізніше в інтерв’ю він зізнавався, що перш ніж докорінно змінити своє життя, довго думав – можливо, це несерйозно і скоро все пройде. Втім, згодом артист зрозумів, що серцю не накажеш, тому розлучився з жінкою та зійшовся з Тонею. Так її охрестили розлучницею, а його зрадником.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Цікаво, що Мірзоян не відчуває себе винним, адже при розлученні вчинив як справжній чоловік – переписав все спільне майно на колишню, а також виплачує їй аліменти на синів, з якими регулярно бачиться. Матвієнко теж не вважає, що розбила чужу сім’ю. Мовляв, якщо так вже сталося, це означає, що сім’я була недостатньо щасливою.

Попри хвилю публічного осуду, зіркова матір Антоніни, народна артистка Ніна Митрофанівна, сприйняла нове кохання доньки спокійно, але не без питань. Про реакцію мами на роман з одруженим Арсеном Тоня розповіла в програмі “ЖВЛ“:

“Це було моє рішення. Вона просто сказала: “Сто разів подумай, навіщо тобі це треба. Це твоє життя, тобі вирішувати”.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Тоня Матвієнко розповіла, як Ніна Митрофанівна сприйняла її роман з Арсеном Мірзояном

До речі, так само спокійно Ніна Матвієнко відреагувала на новину про ранню вагітність дочки – свого первістка Антоніна народила у 17 років, а завагітніла ще у 16. Вдруге мамою Тоня стала вже у стосунках з Мірзояном – пара виховує донечку, названу на честь знаменитої бабусі.

Схожі статті