Вагітна Настя Каменських не вгадала з сукнею, а Потап видав дружину з головою: зіркові батьки в очікуванні

Вагітність Насті Каменських вже давно не дає спокою численним прихильникам співачки та її зіркового чоловіка Потапа. Пара утримується від коментарів, але продовжує інтригувати світлинами з натяком. Подивіться і ви, як змінилася фігура "вагітної" Насті Каменських – всі питання відпадуть.

Чутки про роман учасників дуету “Потап і Настя” ходили ще за часів існування колективу, хоча на той момент Олексій був одружений на іншій жінці – продюсерці Ірині Горовій. Нарешті зірки перестали приховувати своє кохання у 2019 році в день власного весілля, на якому навіть гуляла колишня дружина репера.

Тоді ж стало зрозуміло, що причиною розлучення Горової і Потапенка були його почуття до Каменських, і в нещодавньому інтерв’ю для програми “ЖВЛ” він не став цього заперечувати. Тоді ж Потап відверто зізнався, що мріє про чотирьох дітей від Насті, приписувати вагітність якій почали ледь не на наступний день після весілля.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Тепер фанати регулярно видивляються у будь-яких нових фото співачки натяки на зростаючий животик. І часто їм це вдається – зірка не приховує, що схильна до зайвої ваги, тож її фігура то зменшується, то збільшується. Але останнім часом коментатори в мережі вбачають одну-єдину причину коливань ваги Каменських – вагітність. Нові світлини з відпочинку в Інстаграмі Потапа винятком не стали.

Так, артист опублікував серію кадрів з вечора в Дубаї, куди вони з коханою вирвалися відволіктися від напруженої роботи. На першому фото Потап і Настя позують з зірковими друзями – гумористом Олександром Реввою та його дружиною Анжелікою, а на другому лише вдвох.

Потап і Настя разом з Олександром Реввою і його дружиною
Потап і Настя разом з Олександром Реввою і його дружиною
Вагітна Настя Каменських обійняла Потапа
Вагітна Настя Каменських обійняла Потапа

Саме ця світлина привернула до себе багато уваги, адже легка сукня NK обтягнула її талію, підкресливши помітний животик.

Чи дійсно Настя Каменських вагітна – невідомо, але якщо так, то мамою вона стане вперше, тоді як Потапенко вже має сина від шлюбу з Іриною Горовою. Детальніше про любовний трикутник зірок на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті