Вагітна Катя Осадча засвітила круглий животик на дизайнерському показі: наряди пасуватимуть майбутній мамі

Катерина Осадча разом зі своїм другом, дизайнером Андре Таном, випустила нову колекцію одягу, яку презентувала на днях. На модному заході в Києві зібрався увесь український бомонд: на прем'єру до дружини прийшов і чоловік телеведучої - шоумен Юрій Горбунов.

38-річну Катерину Осадчу сьогодні знають як одну з провідних українських телеведучих. Мільйони вітчизняних телеглядачів асоціюють програму про знаменитостей “Світське життя” виключно з нею. І, звісно, з її яскравими капелюшками. Саме цей аксесуар став тією родзинкою зірки, яка виділяє її серед сотен колег: у кожному новому випуску Катя з’являється з новим головним убором.

Катя Осадча у Світському житті
Катя Осадча у Світському житті

Осадча не просто так вигадала собі таку “фішечку”, пов’язану зі стилем. У 14 років вона почала працювати моделлю на професійному рівні. Будучи підлітком, майбутня зірка, встигла підкорити подіуми Китаю, а згодом переїхала до Західної Європи, де працювала з провідними модельними агентствами до свого повноліття. Тож у світі моди, одягу та фешену Осадча почуває себе, як риба у воді.

Модельні фото Каті Осадчої
Модельні фото Каті Осадчої

До своєї власної колекції одягу зірка “Світського життя” поставилася з особливим захопленням та любов’ю. Вона підкреслила, що хоче, щоб її сукні, костюми та спідниці були актуальними не один сезон, а радували своїх хазяйок досить довго. Тож Катерина та Андре Тан надавали перевагу якісним матеріалам та тканинам. Серед кольорів домінували нейтральні: білий, бежевий та молочним.

На самому модному показі Осадча з’явилася у бежево-білий сукні з квітковим принтом та молочному шкіряному капелюшку. Деяким коментаторам здалося, що телеведуча приховує вагітний животик – так виглядала вона в сукні.

Фото: прес-служба Андре Тана
Фото: прес-служба Андре Тана

Насправді ні сама телеведуча, ні її чоловік не говорили про вагітність Катерини. Тим паче усього два місяці тому вона подарувала Горбунову сина Данила. Тож цей кадр міг просто виявитися невдалим.

Схожі статті