Вагітна Руслана поділилася відчуттями після повідомлення про майбутнє поповнення: “Без вагань прийняла”

Вагітною Руслану Лижичко фанати вважають після її нещодавнього зізнання з доволі прозорим натяком на майбутнє поповнення в родині. Для 48-річної співачки це материнство стане першим у житті, адже весь свій час до цього вона присвячувала творчості та саморозвитку.

Руслана усвідомлено відмовилася від ідеї стати мамою ще в молодості, зосередившись на розвитку кар’єри, тому у спілкуванні з журналістами вона уникала питань стосовно дітей. Втім, схоже, що тепер все змінилося.

Так, під час участі в костюмованому шоу “Маскарад”, Лижичко ховалася під маскою Мавки, а коли вона її зняла, то прямо натякнула на майбутнє материнство:

“Ви думали, що знаєте мене, та ви, мабуть, не знали, що, знімаючи цю маску, Мавка готує свій секрет, свій сюрприз. В мене є Лукаш, але він ніколи в житті мене ще не образив. І саме його я так сильно полюбила, що найзаповітніша мрія Мавки – мати дитинку. Я хочу подякувати всій команді “Маскараду”, тому що це супер шоу, воно дає можливість зняти маску з серця”.

Руслана зізналася, що мріє мати дитину
Руслана зізналася, що мріє мати дитину

Одразу ж після цього Ірина Білик взяла з Руслани обіцянку зробити її хрещеною мамою, на що майбутня мама відповіла згодою і також попросила про це Машу Єфросініну, тому що: “Машка теж до цього прикладалася”.

У коментарях під фрагментом з розкриттям Мавки глядачі від всієї душі побажали співачці якнайшвидше няньчити первістка:

  • “Бажаю їй стати матусею! І не важливо в який спосіб”;
  • “Руслана заслуговує щастя бути мамою. Від усього серця бажаю їй цього”;
  • “Світлої душі людина, бажаю їй стати мамою, вона на це заслуговує”.
Вагітна Руслана Лижичко приймає побажання від шанувальників
Вагітна Руслана Лижичко приймає побажання від шанувальників

На радість фанатам “Маскарад” став не останнім проєктом, де після довгої паузи на телебаченні засвітилася Лижичко. Цього разу “вагітна” Руслана приєдналася до суддівського складу шоу “Україна має талант”, чому вона була дуже рада:

“Я щиро радію поверненню цього легендарного шоу на СТБ, а особливо мені імпонує ідея приурочити його відродження до 30-ої річниці Незалежності України. Тому я без вагань прийняла цю пропозицію”.

Схожі статті