Ким був та як виглядає перший чоловік Каті Осадчої: лисий імпозантний депутат не перевершив чари Горбунова

Ведуча програми "Світське життя" поза камерами стає люблячою дружиною і турботливоюю мамою. У шлюбі з шоуменом і телеведучим Юрієм Горбуновим Катерина виховує двох дітей, але свого первістка від іншого. Тож ким був та як виглядає перший чоловік Каті Осадчої?

За службовим обов’язком героїня нашої сьогоднішньої статті випитує і зірок шоу-бізнесу найцікавіші подробиці особистого життя, тоді як про своє власне практично нічого не розповідає. Навіть роман з Горбуновим вона не афішувала, допоки не стала його законною дружиною, але він – не перший чоловік Каті Осадчої.

Вперше під вінець теледіва вийшла у свої 18 за бізнесмена і народного депутата Олега Поліщука, старшого на неї на 15 років. На той момент сама Катерина була далекою від телебачення і займалася моделінгом. Весілля молодят було пишним – у великому залі, з купою гостей і тамадою, столи ломитися від їжі та напоїв. Нареченою Осадча була стильною – у білій сукні з червоним фатином, у високих пальчатках і з об’ємною квіткою на шиї.

Катя Осадча і Олег Поліщук
Весілля Каті Осадчої і Олега Поліщука

Через рік подружнього життя у пари народився первісток – син Ілля. Зараз хлопцю 19 і він вчиться в престижному американському вузі.

Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук
Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук

Попри появу дитини, згодом шлюб дав тріщину через банальне непорозуміння та сварки з приводу різного бачення майбутнього – Осадча мріяла про телекар’єру, а Поліщук хотів, аби дружина присвятила себе родині. Пізніше Катя зізнавалася, що їй стало легше, коли чоловік пішов. При цьому їм вдалося зберегти добрі стосунки заради спільного спадкоємця.

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук

Справжнє жіноче щастя телеведуча знайшла у шлюбі з колегою по цеху Юрієм Горбуновим. Подейкують, що саме вона стала причиною розлучення шоумена з першою дружиною, але статус розлучниці Осадчу не бентежить.

Нещодавно у зірковій родині відбулося поповнення – тепер у них двоє синів, Іван та Данило, хоча зупинятися на цьому вони не збираються. Принаймні Горбунов, який вже навіть обрав ім’я для майбутньої донечки.

Схожі статті