Як виглядає перша дружина Філіпа Кіркорова, якій розлучення зламало життя: “Мені потрібно було вижити”

Філіп Кіркоров — один з найвідоміших артистів російської естради, якого часто й взагалі називають королем сцени. Тим не менш його особисте життя залишається достатньо таємничим. Усім відомо про його шлюб з Пугачовою, а от про свою першу дружину він практично ніколи не згадує.

54-річний співак протягом усієї своєї кар’єри не просто дивував фанатів своїм вокальним талантом, а й екстравагантним стилем та епатажною поведінкою. “Король” естради регулярно опиняється в центрі скандалів, більшість з яких він провокує сам. Але подібна практика піару працює чудово — про Кіркорова знає не лише старше, а й молодше покоління.

Ще одна історія, з якою незмінно асоціюють Філіпа Бедросовича — його кохання з Аллою Пугачовою. Навіть через багато років після розлучення виконавець зізнається в кохання колишній і навіть назвав свою доньку, яку народила сурогатна мати, Аллою-Вікторією на честь Примадонни.

Філіп Кіркоров з Аллою Пугачовою
Філіп Кіркоров з Аллою Пугачовою

Подружжя прожило разом трохи більше десяти років. Про свої стосунки вони заявили у 1995-му, а в 2004 році вже розлучилися, пояснивши це тим, що двом яскравим характерам складно вжитися разом. Хоча сама історія їхнього кохання була вельми красивою — Пугачова та Кіркоров вінчалися в Єрусалимі, а їхній шлюб реєстрував мер Пітеру власною персоною.

Весілля Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової
Весілля Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової

Для Алли цей шлюб був четвертий, а для Філіпа, як виявилося, теж не першим. Хоча про першу обраницю він ніколи не згадує.

Першою дружиною поп-короля була танцівниця з його балету, її звали Марія Шатланова. Пара проживала декілька років разом, поки їх не розлучила Пугачова. За словами Марії, саме артистка зробила все, аби вони не могли бути разом з Філіпом.

Як виглядає перша дружина Філіпа Кіркорова
Як виглядає перша дружина Філіпа Кіркорова

Жінка розповіла, що після розлучення з артистом вона залишилася без роботи і почала багато хворіти.

“Після того, як я пішла від Кіркорова, залишилася без роботи. Дуже хворіла, виглядала, як ходячий труп. Мені потрібно було просто вижити”, — розповідала Шатланова.

Першій дружині Кіркорова вдалося забути колишнього та побудувати нове життя. Вона виростила доньку та професійно зайнялася йогою.

Схожі статті