Вагітна Настя Каменських з круглим животом вийшла на сцену з заявою: “Народиться малюк, і дуже скоро”

Настя Каменських інтригує фанатів можливою вагітністю вже не один рік. 34-річна співачка мріє стати мамою, а її чоловік, продюсер Потап хоче бути татусем не одному малюку. Втім, пара замовчує причини, з яких поки не може реалізувати це бажання. Можливо, тому що вони вже готуються до народження дитини?

Окрім концертної діяльності, Настя Каменських просто обожнює перебувати у ролі блогерки. Завдяки її любові до цифрового контенту, світ вже побачило реаліті-шоу “Дівчата рулять”. Для зірки такі проєкти не можуть бути збитковими, адже вона — відома, популярна і дуже цікава своїм фанатам.

Настя Каменських вагітна

Нещодавно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик з доволі цікавим дописом. Виявляється, знаменитість збирається випустити концертний влог, в якому покаже, як відбувається підготовка до її виступів, а також усі ті моменти, за якими не може спостерігати око її шанувальників.

На деяких кадрах співачка з помітно великим животом, який дуже нагадує фігуру вагітної жінки. Зважаючи на велике бажання Потапа та Насті стати батьками, такий розвиток подій не просто можливий, а найбільш імовірний.

Вагітна Настя Каменських з круглим животом вийшла на сцену з заявою. Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

Серед коментаторів також знайшлися ті, хто знайшов вигляд зірки підозріло незвичним. І хоча Каменських заявила, що справа просто у переїданнях, зазвичай зірки залишають при собі усі найграндіозніші новини і бережуть їх для сенсації.

Нагадуємо, що Настя Каменських та Потап одружилися 2 роки тому у київському лісі. Цього року стало відомо, що справжні весілля пари відбулося набагато раніше у Лас-Вегасі, а Олексій зізнався, що таки зраджував Ірині Горовій.

Схожі статті