Аліна Гросу виставила колишнього альфонсом, а сама побудувала кар’єру за його рахунок: чому Комков мовчить?

Аліна Гросу та Олександр Комков розлучилися два роки тому, але сумніви щодо правдивості причин розриву не дають спокою глядачам до сих пір. Що насправді сталося між подружжям і чому друзі бізнесмена не вірять словам зірки. Усі подробиці читайте у статті.

Пишне весільне свято Аліни Гросу та Олександра Комкова відбулося 23 червня 2019 року. На весіллі були родичі, друзі та зіркові гості, серед них відзначилися хрещена мама Ірина Білик, Віталій Козловський зі своїм менеджером Юлією Бакуменко, Катя Осадча, Павло Зібров та Дмитро Коляденко. Відбулося свято у передмісті Верони, у розкішному маєтку Villa Arvedi. Згодом співачка розповість, що саме її батьки заплатили за весілля. Торжество обійшлося сім’ї у 100 тисяч євро.

Олександр Комков насправді не альфонс

На весільну церемонію Гросу обрала пишну білу сукню з акуратною зоною декольте, що плавно переходить у мереживо. На розпал вечірки, українська співачка одягла приталену блискучу сукню з накидкою-плащем. У цьому образі Аліна змінила і фату, і весільну зачіску. На весільну фотосесію Аліна Гросу одягла сукню з фатиновою спідницею блакитного кольору.

Аліна Гросу виставила колишнього альфонсом, а сама побудувала кар’єру за його рахунок

Після розлучення співачка розповіла багато неприємних речей про свого колишнього благовірного, але за нього заступився його найкращий друг Дмитро Ебаноїдзе, який був свідком на його весіллі. Чоловік зазначив, що Олександр — не бідна людина і є крупним бізнесменом. Більш того, саме за кошти свого чоловіка Аліна Гросу будувала творчу кар’єру і саме йому зобов’язана успіхом.

Слова співачки про невірність Комкова викликали у нього недовіру. Мовляв, зірка так каже через жіночу образу. Більш того, він натякнув на емоційну зраду зі сторони Аліни, яка вже мала почуття до Романа Полянського. Але сам Комков так і продовжує мовчати, вочевидь борючись осуду публіки.

Схожі статті