Алла Пугачова без перуки і вставних зубів перетворилася на бабцю: була у Галкіна дружина, а стала бабуся

Алла Пугачова є легендарною артисткою, яка у свої 72 роки демонструє не лише підтягнуту фігуру, а й голівудську усмішку. Втім, без фотофільтрів, допомоги стилістів та візажистів Примадонна виглядає інакше, і для її молодого чоловіка Максима Галкіна це не секрет.

На піку співочої кар’єри Алла Борисівна вражала шанувальників неймовірним вокалом і репертуаром, але і зараз їй є чим здивувати. Знаменитість навіть на восьмому десятку може похвалитися моложавим зовнішнім виглядом. Після кардинального схуднення Пугачова зробила контурну пластику, підтяжку обличчя та інші косметологічні процедури, які значно покращили стан шкіри.

Результат її трансформації можна спостерігати на особистій сторінці зірки у соцмережах. Однак не все так бездоганно, як здається на перший погляд, адже більшість фото Примадонни в Інстаграмі оброблені фільтрами.

Доводить це знімок, зроблений папараці, на якому Алла Борисівна зображена без пишної перуки і макіяжу. Позаду, склавши руки їй на плечі, стоїть Галкін.

Алла Пугачова без перуки та макіяжу
Алла Пугачова без перуки та макіяжу

Крім того, у вільному доступі можна знайти кадри, де Пугачова одягає вставні зуби. Очевидно, з віком власні випали, тож її сліпуча усмішка – результат роботи стоматологів.

Алла Пугачова носить вставну щелепу
Алла Пугачова носить вставну щелепу

Та хто б що не казав, але у свої 72 співачка відрізняється неймовірною бадьорістю духу. Допомагають знаменитості у цьому чоловік та діти. З Максимом Галкіним Примадонна разом вже 20 років, і хоча на початку ніхто не вірив у щирість їхніх почуттів, пара на власному прикладі довела, що коханню всі віки покірні.

Найкращим підтвердженням цього стало народження двійнят Лізи та Гаррі. Дітлахи ростуть оточені любов’ю і турботою, а мама Алла для них найкрасивіша і найкраща.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Пугачова – не єдина немолода зірка, яка намагається продовжити свою молодість за допомогою пластичних хірургів. На YouTube-каналі “Одна минута” дізнавайтеся, хто ще готовий віддати будь-які гроші за обличчя без зморшок:

Схожі статті