Оля Цибульська вирішила поставити крапку в історії батьківства Дзідзьо: показала чесне фото малого Нестора

Не вщухають плітки навколо сина Олі Цибульської. Зовнішність маленького Нестора стала предметом для багатьох дискусій у мережі, адже він так нагадує фанатам співачки її кума Михайла Хому, якого ви краще знаєте під псевдонімом Дзідзьо. Знаменитість вирішила показати на кого дійсно схожа дитина.

Оля Цибульська та Дзідзьо. Цей дует запалював вечірки у 2017-2018 роках. Спільні композиції “Чекаю. Цьом”, “Киця” стали справжніми хітами дискотек. Та не тільки славу, а й турботи принесла спільна співпраця. Музикантів почали підозрювати у романі, який самі ж знаменитості час від часу підігрівали.

Дзідзьо та Ольга Цибульська
Оля Цибульська вирішила поставити крапку в історії батьківства Дзідзьо

Зараз Дзідзьо вже абсолютно вільний холостий чоловік. Він цього року полишив дружину Славію. Питання про його взаємини з Цибульською знову стали актуальними. Та співачка не комплексує через надокучливі питання та підозри. Вона наче заграє з фанатами, даючи їхній фантазії змогу розгулятися: Оля показала на кого схожий її єдиний син Нестор.

Нестор Цибульський

Хоча й відомо, що співачка давно носить обручку, але прізвища та особистості обранця намагається не розкривати. Лише на деяких світлинах можна помітити чоловіка зірки, але обличчя все одно приховано.

Втім, нащадок загадкового батька – ледь не головний герой фотографій знаменитості.

“Як думаєш, на кого більше схожий Нестор: тато чи я?”, – пише артистка.

Немовля на кадрах тільки пізнає світ і взагалі важко роздивитися його риси обличчя. Втім, фото підрослої дитини у цій публікації прихильники прокоментували однозначно:

  • “Схожий на Дзідзьо”
  • “Друга фотка взагалі”
  • “На тата Дзідзьо, звісно що на Михайла”
  • “На Дзідзьо звісно ж, на свого батька”

На всі ці закиди Ольга не мовчить. Вона елегантно пропонує всім, хто роздивився у дитині кума Михайла – поглянути на її дитячі світлини. За словами жінки, після такого порівняння всі сумніви відпадуть самі собою.

Варто зазначити, що версію про роман Цибульської з Хомою не підтримує і його екс-дружина Славія.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.