Світлана Лобода вперше показала обличчя своєї доньки від соліста групи Rammstеin: нічого не взяла від мами, копія тата-рокера

Екс-віагрянку Світлану Лободу давно підозрюють у романі з солістом німецького рок-гурту Rammstein Тілем Ліндеманном. Кажуть, що саме від нього екстравагантна артистка народила свою молодшу доньку Тільду. Хоча сама виконавиця жодним чином не коментує ці чутки: ані підтверджує, ані спростовує.

У 2018 році українська співачка Світлана Лобода вдруге стала мамою: в пологовому будинку Лос-Анджелесу зірка народила свою молодшу доньку, яку назвала Тільдою. Ім’я тата дівчинки колишня учасниця гурту “ВІА Гра” ретельно приховує. Хоча у фанатів Лободи, які активно слідкують не тільки за її творчістю, а й за особистим життям, є декілька теорій щодо таємного батьківства.

За рік до народження Тільди на фестивалі “Жара” Світлана познайомилася з солістом рок-гурту Rammstein, німецький співаком Тілем Ліндеманном. За словами очевидців, виконавець буквально не зводив очей артистки та першим зважився за знайомство з яскравою та талановитою Лободою.

Світлана Лобода і Тіль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тіль Ліндеманн

Після цього заходу їх часто почали помічати разом. Ліндеманн приїздив до Світлани на виступи та відвідував її у лікарні, сама Лобода разом із старшою донькою Євангеліною ходила на концерти Rammstein, а згодом навіть знялася у головній ролі для одного з музичних кліпів виконавця.

Тіль Ліндеманн приїздив до Світлани Лободи в лікарню
Тіль Ліндеманн приїздив до Світлани Лободи в лікарню

Ще один аргумент батьківства рок-зірки – ім’я молодшої доньки Світлани. Тільда співзвучна з Тілем – тож прихильники цієї пари зробили висновок, що дівчинку назвали на честь її зіркового тата.

Сама Лобода не часто показує дитину в соціальних мережах, обличчя Тільди вона ще жодного разу не показала своїм фанатам. Проте на честь свого 39-го дня народження показала зворушливий знімок: донька зробила мамі вітальну листівку.

Як виглядає молодша донька Світлани Лободи
Як виглядає молодша донька Світлани Лободи

А на одному з останніх фото таки можна розгледіти, як виглядає дочка німецького рокера.

Світлана Лобода вперше показала обличчя своєї доньки
Світлана Лобода вперше показала обличчя своєї доньки

Зірка зізнавалася, що вона вірить у різні прикмети, тож не поспішає ділитися фотографіями своїх дітей на мільйонну аудиторію. Але це не означає, що вона проводить з ними мало часу. Навпаки, дівчатка їздять з мамою іноді навіть у робочі тури.

Схожі статті