|
27.10.2021 09:36

“Міша погано спить”: Катя Репяхова після публічних чвар з екс-дружиною Павліка поскаржилася на стан сина

Цього місяця розгорівся справжній скандал між нинішньою та колишньою дружиною Віктора Павліка. Лариса Созаєва, з якою співак вже давно розлучився, вийшла в інтернет-простір, аби знову підняти тему своїх стосунків з музикантом та нагадати йому про борги.

Ухід Віктора Павліка від своєї третьої дружини Лариси Созаєвої став резонансним. Річ у тім, що артист полишив не тільки жінку, а й свого сина, який згодом став борцем з пухлиною. Хлопець так і не зміг перемогти хворобу, а його батько нагадав, що життя в цілому продовжується. У 2020 році він одружився з молодою концертною директоркою Катериною Репяховою. Дівчина зазнала немало кпин у свій бік, але стійко трималася свого обранця. Навіть подарувала йому сина.

Здавалося, що всі негаразди, що трапилися зі знаменитістю – вже у минулому. Він знову став батьком, але до його родинної ідилії увірвалася знову екс-дружина. Вона публічно вирішила пригадати все, що завдало їй болю у шлюбі, а ще пригадала, що артист винен їй коштів. Своїми негараздами Лариса ділилася через свою певну “духовну сестру”.

Катя Репяхова після публічних чвар з ексдружиною Павліка поскаржилася на стан сина

Жінка, що не називала свого імені дуже шкодувала свою близьку подругу. Саме тому вона й вирішила розповісти власну долю правди про життя колишнього подружжя Павліків.

Цікаво, що всі діалоги у мережі вела з нею саме Катя Репяхова. Сам же музикант вирішив не втручатися у цей простір.

Зараз пристрасті вщухли, але молодій дружині Павліка спокою немає. У сторіз в інстаграмі дівчина поскаржилася на стан свого синочка Михайлика. Дитина вже два дні не може спати.

Катя Репяхова після публічних чвар з ексдружиною Павліка поскаржилася на стан сина

“Останні 2 ночі Міша погано спить”, – розповідає молода мати.

Катя вже й не знає на що грішити. Вона сподівається, що раз малюка віддали на плавання, він має зараз добре засинати, а ще проявляти апетит. Втім, поки похизуватися немає чим.