47-річна Таюне показала, як змінилася заради Олега Винника: засвітила накачану фігуру не гірше Астаф’євої

Таїсія Сватко може вразити не лише вокальними даними. Подивіться на феноменальну красуню, яка у 47 років може похизуватися фігурою, як у дівчинки. Головний вовк країни точно пишається тим, як сильно змінилася його незмінна бек-вокалістка. Погляньте і ви на фото.

Таюне. Ця артистка лише нещодавно стартувала, як сольна виконавиця. Бек-вокаліста Олега Винника тривалий час прикривала тил Головного вовка країни. Та він не зміг так довго приховувати чудовий талант Таїсії і взявся за її власну кар’єру.

Олег Винник і Таюне
47-річна Таюне показала, як змінилася заради Олега Винника

Сватко і дійсно вражає. Вона – одна з небагатьох зірок може похизуватися точеною талією у 47 років. За собою дбайливо стежить артистка, а над стилем працювала не один рік. Нещодавно вона побалувала своїх підписників в інстаграмі новою світлиною. Чому побалувала? Таюне – не з тих знаменитих жінок, які публікують кожен свій крок у мережі. Як справжня леді, вона звикла вражати слухачів справою, а не просто картинками.

У коментарях почався справжній бум компліментів таємній дружині Олега Винника. Фанати у захваті написали:

  • “Ви дуже гарно виглядаєте”
  • “Наша Красуня!!! Наша Квіточка!!!”
  • “Красуня неймовірна”
  • “Які ніжки!”
  • “Найкрасивіша, немає слів”

Знаменитість поки не надіслала своєї відповіді прихильникам.

Як змінювалася Таїсія Сватко?

Відома співачка багато експериментувала над своєю зовнішністю. Коли кар’єра у колективі Винника лише набирала обертів, вона надавала перевагу короткій стрижці, яскравому гриму.

Таюне
47-річна Таюне показала, як змінилася заради Олега Винника

Зараз Таюне стала мінімалісткою у костюмах, а ще повернулася до натуральної вроди, відпустивши косу.

Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)
47-річна Таюне показала, як змінилася заради Олега Винника

Також наважилася зірка відкрити ноги і позбулася довжелезних спідниць, що навіть не давали їй свободи у русі на сцені. У повсякденному житті, Сватко надає перевагу звичайним малопримітним речам, які не будуть видавати у ній знамениту жінку.

Схожі статті