Разом не сплять: Алла Пугачова видала таємницю сімейного життя з удвічі молодшим за неї Максимом Галкіним

Легендарна співачка Алла Пугачова вже 20 років заміжня за гумористом і пародистом Максимом Галкіним. І хоча з боку вони демонструють сімейну ідилію, насправді не все в парі так солодко. Примадонна сама дала зрозуміти, що пристрасть між ними вже давно згасла.

Історія кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна бере свій початок з далекого 2001-го – саме тоді, на фестивалі “Слов’янський базар”, вони вперше познайомилися. Що цікаво, посприяв цьому тодішній чоловік артистки Філіп Кіркоров. На той момент формально їхній шлюб ще існував, однак фактично знаменитості вже не жили разом і збиралися остаточно розійтися. Так і вийшло, що зустріч Примадонни з Максимом стала початком чогось нового.

Філіп Кіркоров познайомив Аллу Пугачову з Максимом Галкіним
Філіп Кіркоров познайомив Аллу Пугачову з Максимом Галкіним

Вперше Галкін зрозумів, що флірт з Аллою Борисівною переростає у справжні почуття, коли танцював разом з нею на дні народженні спільного друга. Після того вечора молодий гуморист довго не наважувався зателефонувати жінці, яка співає, але цей потяг одне до одного був взаємним. І хоча до 2008-го пара не давала офіційних коментарів з приводу особистого життя, роман розвивався стрімко.

Через значну різницю у віці, Примадонна старша за Максима на 27 років, з самого початку мало хто вірив у серйозність стосунків співачки та шоумена. Навіть одруження у 2011-му цього не змінила. Поява дітей остаточно скріпила зірковий союз – у 2013-му на світ з’явилися двійнята Ліза і Гаррі, їх народила сурогатна матір. Для своєї великої родини Галкін побудував справжній замок, де вони створили власний, окремий світ.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми у власному замку

Виявилося, що саме замок поставив хрест на подружній близькості Алли і Максима. В YouTube-шоу Олега Меньшикова Пугачова розповіла, що давно взяла за звичку ночувати на самоті. Пересуваючись різними спальнями величезного маєтку, Примадонна не заглядає до свого молодого чоловіка:

“Будинок настільки гарний функціонально: для Лізи, для Гаріка, для Клави, для Христини – кімнати рахую, для мене, для чоловіка, тому що я завжди в різних спальнях сплю, і так все життя”.

А якщо хочете на власні очі побачити замок Пугачової і Галкіна, переходьте на YouTube-канал “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.